miercuri, 15 iulie 2009

Unde?

Poate mă ajutati să aflu şi eu unde e dracu', că tot aud expresia "la dracu'", răspuns fiind la intrebarea "unde te duci?", câteodata unii completează "eu acum vin de acolo". Dacă ştie cineva să îmi dea de veste, mai scap si eu de întrebările existenţiale şi pot dormi noaptea.
Poza asta am făcut-o când am plecat de la servici, ca să închei ziua cu bine:

5 comentarii:

Anonim spunea...

frumoasa poza:)in legatura cu "nu"-ul acela, vroiam sa spun ca daca nu facem si noi ceva si doar speram sa se intample sansele sa pice ceva din cer sunt cam mici;)

bibi spunea...

deci...plm(p**a lu mirel,sa ma ascuzati dk ajunge vreun mirel pe aici:-s)tu o sa mori cu aparatu de gat:))pe cuvant

Fetita Junglei13 spunea...

@Bibi- tare, ca mi-am amintit,ca pe primarul din Ianca-Olt,il cheama Mirel si mam ras singura de "ssss",cu toate ca in serile alea,ma scoteau din pepeni campaniile elecotrale,care decalau concursul.Mi s-a mai zis si m-am gandit ca in afara de Parazitii,care o sa-mi cante la gropa sa imi puneti si aparatul foto de gat sa va trimit amintiri din lumea celor vi,ca morti-s printre noi :)

Fetita Junglei13 spunea...

erata: am ras,nu m-am ras(nu e greseala gramaticala,e o litera in plus,acum nu mai mananc,acum adaug),ca nu e verbul asa.

MARIA spunea...

AAAAAAHA,,, DECI SI TU UMBLI CU APARATU' DUPA TINE... CREDAM CA-S SINGURA... O SA FOTOGRAFIEZ INTR-UNA DIN ZILELE ASTEA GENTILE MELE SI ASA O SA-TI RASPUND SI LA UNUL DIN POSTURI SI O SA SI VEZI SI O CHESTIE COMUNA LA TOATE... >:)

PUP.