joi, 23 iulie 2009

De găină sau...?

Aşteptând să vină începutul zilei=miezul nopţii, ştiţi că am eu o treabă cu ziua care începe de fapt noaptea :), pentru a face urări de bine rudelor aflate la mare depărtare, mi-am închipuit că sunt Napoleon pentru puţin timp, citeam, ascultam muzică şi mă bronzam la bec (dacă eu ratez canicula) în acelasi timp. Melodia de mai jos mi-a făcut pielea de gaină şi mă întreb de ce nu ni se face pielea de struţ? De ce nu altă pasăre? Porumbel de exemplu, sau poate că eu îmi doresc să mi se facă pielea de turturică. M-aş gândi la altele, dar printre noi se găsesc deja o grămadă de gâşte şi papagali şi la animale nu ştiu dacă să mă gândesc, porci sunt, capre cu duiumul, maimuţele circulă libere printre noi. De leu? La cât s-a devalorizat în ultimul timp, nu îmi doresc. Până mâine mă decid daca o să mi se facă pielea de şarpe sau de turturică.
Melodia cu pricina:

Lo So Che Finirà

4 comentarii:

Anonim spunea...

cum iti vin ideile ca vorbesti si cu noi si scrii si aici?si asculta si asta ca poti sa ti-o traduci:P non me lo so spiegare-tiziano fero.esti melancolica?ca cine nu stie asta crede,ca esti in depresie :))

Fetita Junglei13 spunea...

@anonim- nu stiu cine esti.Mama ta stie ca scoti limba la mine?:P Nu,nu sunt in depresie,ca n-am de ce. Merci pentru melodie.

MARIA spunea...

;))

ESTI DE BELEA. SA VEZI CE INTREBARI EXISTENTIALE ARE el ... IMEDIAT SCRIU UN POST...

PUP.

bibi spunea...

asta mica a lu jungla nu e in depresie dekt dk nu are mancare