luni, 6 iulie 2009

Iar mă întreb...

După ce că aveam mii de întrebări, azi ajungând la un salon. Nu, nu auto, salon d-ăla unde se duc femeile să se facă frumoase cică. Oricum nu se duc zilnic, asta înseamnă că în zilele în care nu merg nu-s frumoase sau cum? Că eu nu prea înţeleg treaba asta. Însă nu vorbim acum despre femei si fiţe, altădată, acum să revin la subiect. Cum spuneam, am ajuns şi am luat poziţia regulamentară pe canapea, aşteptând să se transforme fata. În 5 minute deja m-am pierdut şi plictisit, dar cum promisesem fetii că merg cu ea, nu o puteam dezamăgii, o promisiune e promisiune. Am văzut specii noi de dinopăuni şi fazani şi la un moment dat m-a lovit direct în creier (cât oi avea eu acolo) următoarea întrebare: de ce mergem noi la frizer şi-l şi plătim să ne taie o parte din ceva ce aparţine corpului nostru?
dinopăuni= specie pe cale de dispariţie, se identifică dupa vârsta foarte înaintată şi colorajul podoabei capilare mai bogat decât al unui curcubeu.

2 comentarii:

Anonim spunea...

probabil pt. ca se face prea mare si ne incomodeaza,am auzit multe fete punandu-si intrebarea asta,noi baietii nu prea avem probleme de genul:))oricum, cat despre frumusete, naturaletea e cea mai buna...

MARIA spunea...

CRED CA TU ZICI DESPRE DOAMNELE CU PARUL MOV. ;))
ASA-I, NU? :D IS TARE COMICE ELE, ASA... IN FELULLOR ... MOV. :P

PUP.