duminică, 26 iulie 2009

Dacă nu dormi...

... te tâmpeşti mai rău decât erai.
Nu cred că vă interesa asta,dar trebuia să o spun. Mă gândesc de o oră jumate, dacă nu cumva şi organismul meu a luat-o razna, nu doar creierul. Ce e prost, e că mă gândesc degeaba, că tot nu găsesc explicaţie la faptul că eu m-am trezit (din somn, nu la realitate) de la 7:30, deşi am adormit abia pe la 5. Dacă tot am făcut ochi am dat o fugă la magazin (fugă la propriu, că-mi era foame şi îmi trebuia pâine). De ce om plăti şi ambalajul ăsta? O fi el doar vreo 3 bani, dar de ce?

ea (7/26/2009 10:00:52 AM): ce umbli ma in neglije prin curte?
eu(7/26/2009 10:00:55 AM): ca te-am vazut
ea (7/26/2009 10:00:59 AM): treceam in deal,erai intr-un neglije albastru
eu (7/26/2009 10:01:53 AM): e rochie sau tricou,daca vreu il fac si turban si sosete si ce vreu eu :P.
Întrebare: de ce dacă e chestia aia care atinge toate părţile (inclusiv cele la care unii doar visează) unei femei, se numeşte neglije? Poate ar fi mai bine să se numească "băgător (v-aţi gândit la prostii deja, dar nu la asta mă refer) de seamă". Poate că nu vreau să mă simt neglijată, vreau să fiu băgată în seamă (că în @$%^$ mamii mă bagă mulţi). Dacă îţi trece prin cap un alt nume, poate îmi spui şi mie.
Şi acum mi-am amintit că am uitat să vă spun că mâine e o zi specială la servici, intrăm la 9 şi o să fie o întrunire, cam ca la Alcoolici Anonimi, "bună sunt gheorghe şi o să lucrez cu tine", "hai sunt piţi şi o să fiu colega ta". Până mâine îmi pregătesc şi eu un discurs după ce oi bea apă după Calu, sau oi bea vreo ţuică, că mai nou mănâncă pere:

8 comentarii:

MARIA spunea...

CHIAR VOIAM SA TE INTREB CE MAI FACE CALU. :D

CE MAI "ZICE" CALU?

:*

Fetita Junglei13 spunea...

E zapacit rau.Cred ca daca eram de plastic si as fi baut apa,cu siguranta as fi pierdut apa,mai rau ca stropitoarea,ca tot timpul ma musca de degete.
:* >:D<

bibi spunea...

as da zile de la caluuu:))=))

Fetita Junglei13 spunea...

@bib- prafuri pentru mama mare, dela Puiu Calinescu :)

MARIA spunea...

STIU CUM E PENTRU CA IN ACEEASI SITUATIE ERAM SI EU CAND ERA TOMBI MIC. SI MAI ERAU INCA 2MICI SURORI ... DECI, LA MINE ERAU MU3 RANDURI DE MUSCATURI... ERAM O SITA. :))

TOMBI A CRESCUT SI TOT ZAPACIT A RAMAS... :P STURLUBATIC. ASTA E CUVANTUL BUN PENTRU EL. :))

Catalin spunea...

Să ne spui şi despre ziua specială de la serviciu. Vezi că tre' să fie aproape de cea de la servici.

bibi spunea...

a....si daca nu dormi ai cearcane si casti:)

Anonim spunea...

interesant meniu si-a ales:D