duminică, 19 iulie 2009

Avanpremieră

Azi aş fi vrut să-mi onorez o promisiune, dar nu am ştiut cum să abordez tema, n-am avut curaj. Oricum nu depindea doar de mine, aşa că sper să o rezolv până la sfârşitul lui iulie. Ţinând cont că am fost foarte ocupată în ultimul timp şi nu m-am mai văzut cu băştinaşii, am organizat o escapadă într-o nouă junglă. Observ că încet, încet, ajugem la Slănic, nu ca să o vedem pe Sexy Brăileanca (sper că am scris bine), că aia a fost vineri şi ne întrebam noi dacă or fi oameni care să dea 15 lei să aşa că am renunţat şi am plecat cu băştinaşii în excursie, ci ca să vedem salina. Vroiam să pun nişte poze, dar sunt obosită rău, revin mai târziu. Pentru moment vă arat doar ce puteţi face dacă plouă şi vreţi să revină soarele. Faceţi cruce cu toporul în pământ şi îl înfigeţi acolo. Pe noi nu ne-a ars aşa tare, că nu am avut şi sare să punem deasupra, dar am făcut o baie pe cinste în timp ce ploua :).

Aaaa, uitam, mă obsedează rău o melodie, o ascultă toţi acum, sper să îmi treacă. Dacă vrei să te obsedeze si pe tine, o poti asculta aici.

6 comentarii:

mei spunea...

Sa accepti comentariul.Am ras vineri de m-am stricat.Ca fata faceai cand auzeai melodia.Tocmai d-aia o repetam la nesfarsit.Noi eram,am fost la tine la serv,dar ti- am respectat decizia,nu am spus cine esti.Oricum interesant colaj,populara combinata cu ce auzeai la radio si peste toate si melodia asta.Si vezi ca pitzi aia imbracata in alb,careia i-ai rasp in versuri e verisoar'mea,nu cred ca s-a prins nici azi.=))

Fetita Junglei13 spunea...

@mei-E imposibil.Cu cine ai fost?Daca te-ai stricat,probabil d-aia mirosea asa ciudat :P

mei spunea...

Ghici si uitasem,dar mi-a amintit nevasta mea.cu dedicatie de la noi pt tine http://www.youtube.com/watch?v=VXMbhGY7Sag

Fetita Junglei13 spunea...

@mei-merci,dar ce e?ca nu se vede?:P

mei ea spunea...

cu mine si cheff.cum plm(n-am,dar ai zis ca mie mi-o mai imprumuta mei:P) ai atat calm si bun simt cu niste prosti,ca azi imi venea sa ii f... una in gura aluia care vb ca prostul si tu nu l-ai mai bagat in seama.Crezi ca l-a dus capul ca esti mai desteapta si nu te pui la mintea lui?(am fost si azi)
melodia e giana-mervigliosa creatura si apropo,jur ca esti frumoasa si cand faci curat,ai ceva aparte si radiezi.

Fetita Junglei13 spunea...

@mei ea- ce cautati voi acolo?la ce era sa ma obosesc,vezi postul din seara asta.merci pt melodie,dar lasa-ma cu atatea complimente,ca ma intreb daca vrei ceva sau daca esti maritata doar de forma.