vineri, 28 august 2009

Reţineţi şi evitaţi-mă

...am viruşi. Eu am, nu râşniţa mea.
Câte grade sunt afară? Multe. Câte grade sunt în mine şi eman eu? Şi mai multe (nu de la alcool, deşi "toate se trag de la alcool, ori prea mult, ori deloc"). După ce am constatat că-i criză... de lămâi, un drum dus întors pe o distanţă de 5 km, parcurs cu vedeta mea, căreia i-am cântat (la solicitarea ei, sincer cum mă suportă de impresaro-badiguard habar n-am) un colaj compus din asta, asta,asta şi asta, totul culminând cu noi două cântând asta (că doar eu am învăţat-o), simt nevoia de bomboane cu eucalipt, pe care le găsesc doar într-un market din Ploieşti (de ce doar acolo?, că nu o să meargă nimeni zilele astea), de aer (ce duceam eu lipsă înainte), de cineva să-mi administreze nişte carate (ce bun era un chinez mic acum), de cineva care să-mi prepare ceva de mâncare şi nişte ceaiuri şi cred că nişte ţuică fiartă (asta-i ultima soluţie).
Cum cineva sunt eu :), n-am să zac, n-am să-mi plâng de milă (o fac alţii:P), ci "când mă voi scula, pre mulţi am să popesc şi eu", a mai zis unul asta şi-a mierlit-o; n-am să dorm, ci am să zburd (aşa cum pot) pe afară, după tratamente naturiste :P.

3 comentarii:

sambadi si enibadi spunea...

copilu' sa-i sunam p-aia de la parazitii?ca nu rasp la tel si pe nicaieri.sper ca nu.unde se gasesc bomboanele ca ne ducem noi si-ti luam :)vrem si noi virusi si ultima solutie

enibadi spunea...

io mi-s mai nesimtitta ase: daca ai spus nu acidului acetisalisilic,ca acum erai si grasa si neracita si :P

Fetita Junglei13 spunea...

@sambadi si enibadi- momentan nu-i cazul,supravietuiesc.Telefonul in casa,eu afara,ca de obicei.Virusi nu cred,ultima solutie se rezolva ;)
@enibadi-cu siguranta(de la tabloul electric)