joi, 20 august 2009

Ce ţi-e şi cu tehnologia asta

Din ciclurile trăiască tehnologia şi în afara altor prostii, predate copiilor tăi, le dai şi lecţii despre purtat tot timpul camera (nu frigorifică, nu aia confort 13, pe care o ai în dotarea locuinţei, nu de la bicicletă), de stă Bi acum, mai ceva ca paparazzi. Cum se sparie băştinaşii şi-i ia cu leaşin, dacă nu dai semne c-ai fi pe acasă în zilele libere, discutat discuţii la telefon (trăiască tehnologia), spus că arrivezi (că tot e august şi-i plin de băieţi buni întorşi acasă, care-au uitat ce-i aia greblă) în 5 minute, te-aşteptă ai tăi cu apă şi făină (derivatul ăla din grâu, pentru a face singură pâinea), piper (suntem la regim, fără sare) şi flexul pentru unghii (poate cândva dau detalii şi despre el); Doamne ajută, că nu m-aşteaptă cu flexul celălalt, mergeam tristă pe cărare, precum Romica Puceanu:

şi mă gândeam că dacă-i linişte pe stradă, clar MAI doarme. Cum la noi e de ajuns să iasă unul, că apoi ne strângem stoluri, mai ceva ca rândunicile, nu cele două, ci astea care-şi dau întâlnire, pentru a-şi stabili traseul (oare aşa s-or aduna şi acolo şi s-or întreba "anul ăsta mai vizităm România?"- hai s-o vizităm, că ţara e frumoasă şi bogată, doar că o strică unii, expiraţi şi amărâţi):
; şi dezbatem exerciţii (probleme-s mai grele) despre: 1. MIRC şi MI (or fi prins vreun peşte, n-or fi prins? că dacă prind vreo sirenă, să vezi ce le dă MMS şi MM), 2. ce a căutat cucuveau şi mai ales de ce nu s-a ştiut asta? Pentru că de data asta nu fu la cioban şi pentru că eu ţin la ei şi n-am vrut să le stric ziua 3. cine mi-a furat alunele din pom, că nu mai au băştinaşii ce fura :P (dacă v-aţi distrat când le căra, acum mâncaţi dude); şi hop, uite hoţul, prinde-l dacă poţi:


Daniel Iancu-Veveritoiul si veverituca

3 comentarii:

aglaia:)) spunea...

:))=)))ce,ti-au cerut bastinasii alune:))????...sa caute veverita k poate mai are vreuna:))))=)))))))))ii cere cu imprumut ..ii da alta in schimb la anu:))=)))))

Fetita Junglei13 spunea...

@ aglaie- astia(printre care si tu) nu cer,iau direct,dar daca ati ras data trecuta cand cara.Eu zic,ca are depozit la aurica,sa faceti un plan de atac si s-o invaluiti pe ambele flancuri,poate iese macar de-o coaja:)

bibi spunea...

niciodata nu o sa va las...:))vin cu camera=))