miercuri, 19 august 2009

Bine că nu mă-nsor

Vroiam să postez ceva, mă chinuiam de ceva vreme, că nu puteam de râs, aveam nişte discuţii pe mess, printre care: de ce ţi-ai şterge mucul cu mânuţă (că eşti o lady) pe nisip? Dacă nici tu nu ştii, las' că ştiu eu: pentru că vrei să faci un castel, care să dăinuie şi-l foloseşti pe el (Mr. muc) pe bază de superglue sau mortar (că mortală eşti deja, să moară bormaşina lu' vecinu, de m-a trezit pe mine dimineaţa- dar şi când s-o muta aici, promit că la 5 am, pun flexul pe gard să creadă că a sosit revelionul); apoi s-au trezit poeatele din noi şi analizăm:
Burtică mălai
Se urcă-n tranvai
Tramvaiul porneşte
Burtică mălai plesneşte"- de ce? Ce au avut cu Burtică? Celelate discuţii nu pot fi reproduse, că-s despre teoria lu' brichetă şi elucidarea cazului "cine a bărbierit statuia şi mai ales de ce", dar am zis întâi, ia să le fac eu o vizită alor mei (nu familie sau nu rude), poate iese de o cafeluţă, o biscuite, o chestie (ce mă distrează chestiile) si uite ce găsii la domnul. Uite d-aia nu mă-nsor, dar poate vă ajută pe voi la ceva.

3 comentarii:

bibi spunea...

esti criminala...esti super fatala....esti fenomanala si ma bagi in boala cighirao chighirat you you=))))))=)))k ma ia cu LEASIN

Fetita Junglei13 spunea...

@Bibi- ai grija cu leasinul ala,ca nu se stie.Vezi ca asta face parte tot din ciclul" nu faceti ca mine"

Anonim spunea...

testul cu ibricul:))