miercuri, 12 august 2009

Nu în mai multe variante

Nu cred că "aşchia nu sare departe de trunchi"- am întâlnit copaci găunoşi şi aşchii roditoare, sau invers; precum nu cred în cei "7 ani de acasă"- am întâlnit oameni care au petrecut cei 7 ani în aceeaşi casă, dar sunt la fel de diferiţi precum duda de banană şi nu consider că sunt vinovaţi oamenii pe care i-ai avut în preajmă în primii 7 ani.
Nu înţeleg de ce:
- "cine s-a fript cu ciorbă, suflă şi-n iaurt", uite că muşchiul meu (da, dispun de muşchi, cu şunca stau mai prost) nu suflă în iaurt, că nu serveşte şi nici nu a fost angajat de alţii pentru a le sufla, ci suflă în roşii, adică în tomate, că sunt o elevată (folosesc liftul din când în când în când, minus un "în când" şi să nu credeţi că vorbesc despre politică).
-"vrabia mălai visează" şi nu visează tărâţe sau cereale?
-"
vrei, nu vrei, bea Grigore aghiasmă"- cine e Grigore? Şi de ce să-l obligăm?

4 comentarii:

MARIA spunea...

ASTA CU GRIGORE O AM SIEU... SI MAI AM UNA: "IN P*%A LA HECTOR" (POATE E DOAR DE PE LA NOI, EU ORICUM O AUD DESTUL DE DES :D) DE CE LA HECTOR? EU VREAU SA VIE VIRGIL :D AAAAA DA'STAI SA VEZI, ACU' MI-AM AMINTIT, CA AM PRIMIT UN RASPUNS DE LA UN DIN "FETILII" (DE LA Y): CICA "HECTOR E UN PERSONAJ DIN MITOLOGIA GREACA. SI ... CICA O AVEA DESTUL DE MARE" :)) CAND A M AUZIT, AM INCEPUT SA RAD CA O NEBUNA... "CUUUM???? TU NU STII DE HECTOR??? VAAIIIIII. " NU. NU STIU DE HECTOR. DA' MA DOCUMENTEZ. CHIAR ACUM, CA AM O CARTE (DE LA BIBLIOTECA ORASENEASCA, SCUZE -MUNICIPALA) CU SI DEPRE PERSONAJE MITOLOGICE. :D

HECTOR... :))

PUP.

MARIA spunea...

SCUMPA, IA UITE INCA UN PERSONAJ CU INTREBARI... : http://oigenz-world.blogspot.com/2009/08/despre-hd.html

PUP.

Fetita Junglei13 spunea...

@MARIA-multumesc,neaparat trebuie sa-l citesc,am citit o fuga,dar HD,exact,de ce HD, ca or sa apara si 3D.
te pup

iculici spunea...

L-AM GASIT SI PE HECTOR. :D
DA'NU SCRIE DACA SI CAT DE MARE O AVEA... :P

:))
PUP.