sâmbătă, 8 august 2009

M-am săturat...

... de multe.
Atenţie: această postare poate conţine cuvinte vulgare; se poate citi doar cu acordul tău.
"Dumnezeu ţi-a dat-o să o dai, nu să te duci cu ea în Rai". Şi dacă ajung în iad? Mi-e lehamite de oamenii (femei+bărbaţi), care cred că sexul e pe primul loc, de cei ce sunt implicaţi în alte relaţii şi în acelaşi timp se babardesc pe unde şi cu cine apucă. Nu te mai satisface nenorocitul sau cretina, lasă-l/o, dar nu sta într-o relaţie doar de dragul de a fi doi. Mi-e scârbă de oamenii însuraţi, care au neveste ce nu se mai îngrijesc (şi chiar la 15 metrii depărtare) şi fac avansuri altora, neînţelegând un refuz şi insistând zilnic; de lumea care la 5 minute după ce te-a cunoscut te întreabă "dar soţul ce părere are?". De ce aş spune viaţa mea privată altora, atât timp cât nu reprezintă nimic pentru mine? Iar dacă află (de la terţe persoane) că soţul nu există, au impresia că o ai în palmă şi doar o întinzi şi-i gata o partidă; şi mai presus de toate încep cu lăudăroşenia "am maşină, stau singur, am serviciu asigurat, am fost în vacanţă la bulgari, etc". Aşa şi? Parcă ai merge cu boul la obor şi ai spune clientului ce poate el şi ce nu sau poate au impresia că facem vreun troc. Îţi dau aia, aia şi tu-mi dai la schimb p@#&@. Poţi să-mi dai si luna de pe cer, de la mine în cel mai bun caz, simţi doar o palmă dacă mai insişti.
Îmi provoacă silă femeile care "păi dacă 2 săptămâni e plecat, ce să fac, să stau aşa nemârlită?" - e treaba ta ce faci cu viaţa ta, dar nu te lua de cei mai tineri şi nu te da o sfântă. Mi se par patetice alea care "mai îmi dă câte una din când în când, dar îmi aduce banii acasă"- şi te mai întrebi de ce fata ta de aţâţia ani de zile ba se desparte, ba se iubeşte cu soţul ei.
M-am săturat de:
- femeile care azi sunt cu un bărbat, mâine cu prietenul lui, poimâine cu tatăl lui si au preteţia să nu li se mai spuna curve.
- de fetele, care noaptea o "sorb" prin parcuri şi cluburi.
- de femeile care povestec partidele lor de sex "mă dor genunchii de la ...", "sunt obosită rău, m-am culcat la 4, mai m-a luat şi ăla la ştoi"- dar limba, limba nu te doare? Asta de ce nu spui? Şi dacă te-a luat şi nu ai vrut, o faci din obligaţie? A devenit cumva ca o sarcină de serviciu?
- de bărbaţii care cred că dacă au o maşină de la firmă şi povestesc despre vapoarele lor din port, tu ar trebui sa le prezinţi un exercitiu matematic, prin desfacerea parantezelor.
- de bărbaţii care au 7 lanţuri la gât, 2 ghiuluri pe degetele mici (bonus unghiuţa mai mare decât a mea) şi 2 tricouri de firmă, primite de pomană şi se cred macho
- de bărbaţii care au impresia că dacă ţi-au făcut un compliment şi le-ai mulţumit ar trebui să iei imediat poziţia orizontală sau mai bine cea în care îi ajungi doar până la brâu.

Shania Twain - That don't impress me much

Niciun comentariu: