vineri, 7 august 2009

Despre mine

Să începem cu ... sfârşitul. După cum am mai spus, zic unii că numele îţi influenţează viaţa. Probabil, acum nu ştiu ce să zic. Un prenume de al meu înseamnă în rusă "speranţă" şi în arabă "primul", iar celălalt vine din latină şi înseamnă: cel care e ferm, hotărât, statornic. Cert e că eu ştiu de ce mă întreb mereu, pentru ca numele meu e ăsta: "DCN" şi cum mă întreba pe mine cineva, cândva, dacă nu cumva id-ul meu de messenger înseamnă "... de ce nu", am dedus că asta e, numele meu îmi influenţează viaţa. Oare soră mea de ce nu se întreabă? Că la ea e direct DC. Probabil pentru că ei îi lipseşte cratima. Păi da, că mai am si cratimă între prenume şi mi s-a întâmplat să merg cu documente, acte sau cum vreţi voi să le spuneţi şi să mi se spună să fac alte cereri, că "lipseşte liniuţa". Liniuţa aia se numeşte cratimă şi abia aştept ziua în care în calendar o să apară şi Sfânta Cratimă.

5 comentarii:

iculici spunea...

DE "CRATIMA" SUFAR SI EU. NUMAI CA EU MA ENERVEZ CA NU MI SE PUNE CRATIMA IN INSCRISURI. MOOOOAAAAA... IAU UN FOC,,, PLL ( :P ) DACA ASA MI-A TRECUT NUMALE IN CERTIFICAT, DE LE PLL NU MI-L SCRII ASA CUM TREBE??? PE DIPLOMA DE BAC ERA FARA CRATIMA X( AM AJUNS ACASA(SAU MI SE PARE CA A FOST CHIAR ATUNCI CAND AM LUAT DE LA SECRETARIAT) AM LUAT UN PIX NEGRU SI AM ADAUGAT CRATIMA.
CE FOCURI IMI IAU,,, :P

"SFANTA CRATIMA" ... AM TRAIT SA O CITESC SI PE ASTA... :))
MULTUMESC !!!

PUP.

iculici spunea...

P.S. IAR MI-E LENE SA SCHIMB NUMELE... RAMANE ICULICI-UL AZI... :P

Fetita Junglei13 spunea...

@iculici sau Maria- eu stu ca esti tu,mi-esti draga oricum te-ai intitula :*
am o amica ce are o problema asemanatoare, doar ca la initiala tatalui au scris doar C in loc de CD,s-or fi speriat ca-l cheama cd, or fi vrut vreun dvd.Acum merge sa-si schimbe CI-ul din nou.

iculici spunea...

băăăăă, te salut! :D
după cununie schimbai buletinul. știi ce mi-au făcut nenorociții? n-au scris corect numele, bre. adică... fără cratimă. or fii toți chiori???? dacă în certificat scrie clar Maria-Viorica, de ce puii mei nu-s în stare să scrie corect în buletin????

TE PUPĂCIM.
:)
CU DRAG,
.

Fetita Junglei13 spunea...

@iculici- sa vezi ce o sa rad,cand oi da peste o functionara d-aia,care o sa vada ca nu corespunde buletinul aka(ma distreaza aka) ci-ul cu certificatul de nastere.Na, eu stiu ca o sa ai nervi,dar eu am sa rad :))
Sa fiti cuminti.>:D<