duminică, 9 august 2009

Oare o ameţii?

"Te învărţi ca un coi într-o căldare". Bine că nu mă învârt ca elicea elicopterului, dar cum se invârte un coi într-o căldare şi oare nu o ameţii? Unele se mănâncă, ştiu, se numesc fudulii, ce nume, nu se puteu numi mândrii?
Eu- auzi, dumneata ai prins şi mâncarea la căldare, cum făcea el, alerga aşa prin ea sau sărea?
Ea (69 ani) - :)) pleacă de aici că leşin de râs, nu l-am urmărit
Tata (care mănâncă fudulii)- nu ştiu, eu le fac la tigaie
Mama- oare o să îţi revii vreodată?
Ea (41 ani)- nu ştiu :))
Şi tanti Fana ţiganca, cea care spoia căldări, a dispărut odată cu revoluţia şi modernizarea ţăranului romăn. Tu ştii? Că m-am trezit azinoapte şi n-am mai putut adormi şi bag de seamă ca iar îşi fac apariţia întrebările astea din cauza cărora nu pot dormi noaptea :)

Cleopatra Stratan - De ce

4 comentarii:

MARIA spunea...

CAND ERAM IN SCOALA (SCOALA DE ASISTENTE), UNA DINTRE COLEGE A ASISTAT LA O OPERATIE DE EXTIRPARE A UNUI... TESTICUL :P SI NE-A POVESTIT CA, INTR-ADEVAR, DUPA CE-L SCOATE SI-L PUNE IN TAVITA, "E AGITAT" ;)) ADICA, "SARE" "SE INVARTE" :D
SI MI SE PARE CA NE-A EXPLICAT CHIRURGUL DE CE DAR NU-MI AMINTESC. O S-O INTREB PE SEFA MEA... SI-TI SCRIU RASPUNSUL. :D

PUP.

Fetita Junglei13 spunea...

@MARIA- decat sa o intrebi pe sefa, mai bine raman cu de ce-ul
:* >:D<

bibi spunea...

=))moama...se agita?:o vai pai ma duc si eu sa "extirperez" una dala:))

iculici spunea...

SCUMPA, IATA SI RASPUNSUL DE LA SEFA(AM INTREBAT-O, CA AVEAM SI EU CURIOZITATEA ASTA >:) ) : "TESUTURILE 'TRAIESC' MAI MULT DECAT SUFLETUL" EXACT ACESTE CUVINTE LE-A FOLOSIT.

PUP.