vineri, 7 august 2009

Am promis...

încerc să mă ţin de cuvânt.

26 Iulie 2009, ora când toată lumea se pregăteşte să revină acasă din uichend, dar băştinasii mei au idei de escapade. Cum se face că evadăm doar când GM e de serviciu nu se ştie momentan. Cert e că am încălecat pe Dovlecel şi la drum. Unii folosesc bicicleta, iar pe post de frâna, adidaşii (credem ca ghiozdanul era plin cu perechi de adidaşi).

Când eram noi mici, pe sub stânca asta trecea şoseaua:

Ajunşi la faţa locului greul a picat pe umerii celor mai forţoşi:

Probail si dânşi au păţit ce am păţit noi acum 22 de ani, doar că atunci viitura ne fura frapiera cu Pepsi şi bere, acum şi pepeni sunt păziţi
,
iar dacă vrei să dormi, dormi şi laşi bucatele la soare, că se prepară ele până te trezeşti tu:

Nicio masă fara un buchet de flori:

şi mai ales, nicio escapadă făra ca MIRC să nu pescuiască; de data asta grătarul:

Cum la întoarcere am vrut să schimbăm ruta şi ştiam că dacă o luăm pe drumul spre Bertea e mai mult decât prost, am zis să întrebam nişte gospodari din sat, despre un alt traseu. Lume (că nu suntem fraţi cu toţii ca să folosim expresia asta, dacă suntem să-mi spuneţi când şi unde să vin la moştenire), când văd alţii mai nebuni ca mine, parcă simt că mai am o scăpare. Păi cum naiba, noi să întrebăm dacă şi pe unde se poate ajunge şi el să bage furtunul cu apă pe geam. Iniţial am crezut că-l cunoaşte pe MIRC, deja creştea inima in noi că mergem cu aşa o vedetă, dar nu, MIRC habar n-avea că le-am şi zis apoi " e vreun obicei p-aici, să ameninţaţi oamenii cu pistolul cu apă (ştuţul din capătul furtunului era in formă de pistol). Bine că am scăpat teferi:

Aşa că drumul cel mai scurt e cel pe care-l ştii, doar că pe traseu mai întâlneşti câte un conducător căruia îi e sete şi nu se mai oboseşte să traga masina mai pe dreapta:

şi nişte animale, care se întorc de la păşune, deja ne credeam la proba cu jetoane, doar că se numea "slalom printre vacuţe". Oricum, ştiu eu de la tata ca "vaca si miliţianul ce mai merg pe mijlocul şoselei":

Astea sunt bonus:












Şi cât am căutat loc să postăm tabăra, am recunoscut acordurile "dansului pinguinului" si deja am început mişcările. Pentru cei ce nu cunosc, uitati o probă, dar noi nu suntem aici:

3 comentarii:

iculici spunea...

VACUTA ERA MOV? :D

:*

Fetita Junglei13 spunea...

@iculici- nu era mov, dar erau zeci,numai asa mergeam,Bi la un moment dat a crezut ca se trezeste sub uger

bibi spunea...

=)))aoloo serios asa am crezut=))doamne:))