luni, 14 noiembrie 2011

Sănătoşi să fim

Hai, că trecurăm şi de apocalipsa asta, şi-i o nouă zi de Luni. Râdeţi, zâmbiţi, nu se ştie mâine. Pupaţi-vă colegii  tăiem, că acum nu se ştie ce va ieşi, cert e că-i Luni şi-ncepe o nouă săptămână.Sunteti pregătiţi? Eu da, da, da, sunt mai mult decât pregătită, mai ales că nu am parte doar de deja auzul acela, ci mai am unul, mai minunat. De vreo două săptămâni, n-a fost zi să n-aud o văietătură d-asta "dar vaaiii, te-mbraci cu fuste", "dar aoleuuu, ai rochie" şi alte văietături pe aceleaşi variaţiuni: fuste şi rochii.

Eu nu ştiu, c-oi fi eu, c-or fi altele, dar fulgul vulturului (n-am pene, nu pot zice pana mea) nu văd nimic anormal în a purta o rochie sau o fustă, femeie fiind. Nu, mai anormal mi s-ar părea ca fiind bărbat să mă vezi purtând rochii şi fuste. Da, atunci ţi-aş înţelege uimirea, dar altfel nu.

5 comentarii:

Cris-Mary spunea...

Ha , si eu ma imbrac de o sapt in fuste .. da nu am femei la birou si barbatii observ ca nu se plang:))

Andera Y spunea...

=))) Las' ca luam apocalipsa de 2012. Daca n-o prindem nici p'aia, se vor mai fi gasit ele alte babe ghicitoare ca sa mai prevesteasca ceva apocalipse viitoare just in case 2012 trece fara sa faca victime. :)))

Fetita Junglei13 spunea...

@Cris-Mary- se poate lucra cu o mie de barbati si sa nu fie nicio discutie,dar unde-s mai mult de doua femei,mereu apar "dileme".In acest caz: dilema rochiei
@Andera Y - eu in 2012 mi-am luat bilet pentru data de 10.11.12,ca sa fiu inaintea tuturor.

madMe spunea...

Cunosc dilemele astea ...nici eu nu înțeleg ciudățenia :)))

Fetita Junglei13 spunea...

@madMe- deci n-am eu nimic :))