miercuri, 23 noiembrie 2011

Xmas gift Xchange

             Sărim când e nevoie de ajutorul nostru, sărim, când unii dintre noi ne-o cer, dar ce zici, ai curaj pentru asta?
             Nu-i aşa de greu, nici costisitor.
              Despre ce e vorba?



Primul pas: fiecare să își aleagă o persoană, din lista sa de bloguri, cu care să facă schimb de cadouri. Nu contează ce fel de cadou să fie, poate fi o felicitare, un breloc, o pisica, ceva hand-made, o jucărie de pluș, ceva, orice! Să caute prin blogul celui cu care a ales să facă schimb de cadouri ceva care să îi fie pe plac (fiecare a scris pe blog, la un moment dat, ceva ce și-ar dori, și nu mă refer la excursii în Aruba ).
Pasul doi: Să scrie pe blog ce a primit  fiecare, cu o pozică și să spună cum i s-a părut acest experiment, urmând să pună un link spre acest articol pentru a da de știre și altora, care vor vrea să participe la acest experiment. Ideal ar fi ca toți să folosiți același titlu, pentru a se știi că este vorba de aceeași campanie.
Acest experiment va dura până în seara de Crăciun. Cine vrea să participe?
Restul detaliilor la Cris- Mary.
Aşadar, eu m-aş fi extins până în Ianuarie cu experimentul: nu ar fi fain ca în Ianuarie să începi să strigi "a venit Moş Crăciun din junglă" şi să-i oftici pe toţi? Dar e doar până la Crăciun, aşa că primind şi răspunsul aşteptat, zic aşa, dacă ele vor, eu vreau către:
Dintre bărbaţi doar porcului, că celorlalţi doi cărora le-aş trimite bezele, nu vor a mă cunoaşte (îi înţeleg, nu-i bai, numai că unul deja are un cadou la mine de la Crăciunul trecut, adus tocmai din norul ţării- na, sper să nu expire sau sper să confirme până atunci, că-l pot livra prin poştă)
 Cu Mihaela m-am întâlnit cândva şi ca grup le-aş trimite unor oameni de aici şi lor ( omului care a pupat 4S-ul- între noi fie vorba, mulţi comentatrici d-ăia, nici măcar nu l-au văzut-  şi femeii a cărei soartă pare a fi blestemată, ea-i tânără şi fericită, dar ei tot cred că şi-o primeşte zilnic).
Aştept post restant-ul, adresa vecinilor, adresa cutiei poştale de la gară, orice, unde pot trimite.
Dacă mai doreşte cineva, pe care eu n-am vrut să deranjez (sunt oamenii, pe care momentan n-am ajunssă îi cunosc ca pe ceilalţi), poate cere cu încredere, un comentariu şi o adresă (am moderare comentarii şi adresele nu vor fi văzute decât de mine).



11 comentarii:

madMe spunea...

Wow, văd că m-ai pus și pe mine în listă, merci :P Acum am văzut și eu la Cris-Mary despre ce e vorba și mi se pare super ideea. Și tu vei fi pe lista mea. O să mă gândesc în weekend-ul ăsta ce și cui voi trimite și o să vă cer adresele apoi :D

Cris-Mary spunea...

:)) Mulțumesc , mulțumesc și tu erai pe lista mea :D Îmi place ideea sa vina Mosu pana în Ianuarie:)

Tudor spunea...

Se pune daga bloggerul caruia ii ofer cadoul e si iubita mea? La urma urmei, tot prin intermediul blogului ne-am intalnit :)

Fetita Junglei13 spunea...

@madMe- wow,te-am pus :).Cu mult drag chiar.
@Cris-Mary- ma gandeam eu asa ca anul acesta sa trimit tuturor cadourile dupa Craciun si cand ai scris tu am renuntat,dar am sa il trimit cuiva,care nu e in lista asta,pentru ca oricum primea (iculici) tocmai in Ianuarie,c-asa vreau eu :)
@Tudor- merci de popas.Se pune,cum nu?Chiar te felicit pentru asta.La urma umrei e si blogăritul asta bun la ceva :)

Lillee spunea...

Cred ca la asta terefereai cu risiv si alte alea, nu? Eheee, iote ca m-am prins. Deci da, cu mare drag. :*

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- da,la asta m-am referit >:D<

Diana spunea...

Așa cu mici cadouri putem continua tot anul. :P

macanta spunea...

ooo,am tras aer in piept,sunt si eu pe lista ta,multumesc.E o idee buna,sa stii,cred ca asa ar parea de la mos Craciun,sa primesti un cadou de la cineva pe care nu l-ai vazut niciodata.

Fetita Junglei13 spunea...

@Diana-da,o idee buna
@macanta- la pagina "daca ai ceva sa-mi spui",daca dai click pe cuvintele acelea imi poti trimite mail si vine Mosul cu ce nu te astepti.

PorcMisogin spunea...

ooooo.....l-ai adaugat si pe porc in lista...mi se inrosesc urechile :D.....

Fetita Junglei13 spunea...

@Porcul Misogin- draga porcule,pai,cum sa lipsesti?!Daca vrei,astept mail :)
Poti lasa adresa de la post restant sau a oricarui vecin.