sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Nişte

aberaţii duse la extrem

-dacă eşti singur oameni au tendinta să creadă că nu esti capabil,nu că asta doresti.Nici nu mai zic ca au impresia că nu iubeşti. Din păcate am intâlnit zeci de cupluri in care unul nu iubea sau poate chiar amandoi si prea putini oameni care iubeau si erau singuri. Poate vi se pare tragic,dar mie mi se pare normal,sa iubesti pe cine simti chiar daca nu stie sau nu te iubeste.
-daca nu mananci dulciuri oamenii au tendinta sa creada ca esti obsedat de silueta nu au habar de alte adevaruri.
- prea multe violuri cu minore,dar oare minorele alea stiu ce e ala viol sau rusine de a se afla e confundata cu violul? Psihic te duci,dupa un viol,nu mai ai salvare prea repede,asa ca nu fac referire la adevaratele victime.
- dacă aş face o petrecere tematică, ar fi una cu şi depsre tanti Leana şi nea Ion. Doar basmaua le lipseşte de multe ori unor tinere, că-n rest le au pe toate.
- de la o vreme încep să cred că nea Tiţă, când trăia şi spunea despre neamul lui "că nu-i frumos, da'-i curvar şi puturos" nu se referea numai la rude (deşi între noi fie vorba, în proporţie de 90% avea dreptate. Bine că s-a dus la timp şi nu ştie de generaţiile, care l-au urmat), ci la noi ca naţie.
- singura asemănare între mine şi unele dintre rudele bogate e că nu ascultăm manele.
- sunt pline site-urile de socializare cu poze în care apar eleve în anumite ipostaze împreună cu profesorii lor.
- România e o ţară , care dacă ar fi comparată cu un automobilist, s-ar vedea că-i un automobilist corect, ştie să meargă perfect pe sens unic.Din păcate pentru România merge numai spre dezastru. Şi asta din vina tuturor. Chiar şi a mea.
- în fiecare zi apare câte ceva, care mă face să mă gândesc că instituţia aia a relaţiei (unii îi spun doar a căsătoriei) a fost predată greşit. Treaba e că văd greşeala asta la femei şi nu la bărbaţi. Hmm, ştiam că-i invers, că-s mai multe femei în ţara asta şi d-aia se împart bărbaţii, se pare că m-am înşelat.
- forţa unei femei nu stă neapărat în greutatea, pe care o poate duce fizic, ci în greutatea, pe care o poate duce sufletul său.
Mda, mai erau nişte "nişte", dar altădată, când mi-o reveni memoria.
Şi un alt mda, e multă ironie, dacă nu s-a priceput.

2 comentarii:

Mihaeladm spunea...

iti inteleg exasperarea la partea cu dulciurile, eu o am cu carnea : nu-s vegetariana, dar nu ma incanta carnea , si-asa se mira toti mereu de ce ma feresc de carne ... :(
nu ma feresc, doar ca nu salivez la carne :)
Cu partea cu iubirea daca nu esti iubit ... din pacate aici pot sa confirm din experienta ca se poate, desi mi-ar placea sa confirm ca exista si iubirea si sa fii iubita/a fix de persoana iubita !

Fetita Junglei13 spunea...

@Mihaeladm- exista si partea aia cu iubirea impartasita.Nu stiu pentru cat timp,dar exista.