duminică, 20 noiembrie 2011

Modă, turmă, copii şi părinţi şi alte ide trăsnite

            A apărut oja fasole. Şi nu orice fasole, ci fasole pestriţă. Am văzut-o în prima zi doar la o femeie si culorile, pe care le combinase, m-au dus cu gândul la fasolea pestriţă. La două zile, spiritul de turmă şi-a spus cuvântul, am văzut-o pe mult mai multe unghii. De-aici mi-a venit şi ideea ca azi să-mi fac unghiile cum nu s-a mai văzut :))

           Acum câteva seri, pe la 19, veneam spre casă şi-am intrat într-un magazin, să iau cuiva un creion cu maimuţoi. M-am întâlnit cu doi copii, frate şi soră, el de 10 ani, ea de 13 ani, m-au întrebat dacă merg acasă, le-am spus că da. După ce-am părăsit căldura magazinului şi-am ieşit la cele câteva grade de afară, fata m-a întrebat uimită "ai fes pe vremea asta?". Ce naiba, mi-am zis, nu că m-a tutuit, m-a deranjat, nu, copiii ştiu că nu suport să mi se spună Săru'mâna (drept dovadă, ieri , când un copil mai mare, de vreo 17 ani, mi-a zis Săru'mâna, l-am întrebat, dacă are nevoie de vreun pahar cu apă), dar de unde tonul ăsta de superioritate, referitor la fesul meu?!?! Ştiu că am fost rea, dar nu m-am putut abtine şi i-am răspuns la fel ca celor, care spun că-i frig acum "am fes, da, pe vremea asta, mai rău era dacă aveam în Iulie". Eu cred că a înţeles ceva din tonul meu, că până acasă mi-a tinut un discurs despre faptul că şi ea mai poartă căciulă, dar că s-a grăbit, precum s-a grăbit şi dimineaţa, când a plecat la şcoală şi abia acolo a realizat că nu are. Nu ştiu de ce, dar e într-o continuă grabă de ceva vreme şi tot nu ştiu de ce, dar mult mai seamănă cu tatăl ei, care acum ceva vreme, ne-a spus mie şi mătuşii ei că el dacă vrea să mănânce ciuperci îşi permite o caserolă de la supermarket. Serios?! Cred că şi eu mi-aş permite o ciupercă din piaţă, dar o plimbare prin pădure nu îmi strică niciodată.
      Uite şi nişte poze cu fasolea pestriţă.


            Promit că la anul, dacă mai sunt p-aici, am să pun şi poze cu părul meu rogvaiv. Mda, o altă idee creaţă, venită în urma purtării fesului. Apropo, cine a scos asta cu rogvaivul la cei cu atracţie către persoane de acelaşi sex? Întrebarea asta e cât se poate de serioasă, pentru că pe tavanul unei biserici Sfânta Treime e înconjurată de curcubeu şi nu m-am putu abţine să nu mă întreb.

2 comentarii:

Dara spunea...

Oja aia tampitica face victime si pe aici. Eu, cu unghiile taiate scurt si date cu lac transparent, cred ca-s o ciudatenie printre tipele trendy. Da' nu ma deranjeaza, niciodata n-am agreat atmosfera de turma. :))

Fetita Junglei13 spunea...

@Dara- pentru femeile acelea,acum lansez o noua moda :))