joi, 23 februarie 2012

Tratament după ureche

     Nu-i vorba, despre vreun tratament pentru otite sau alte afecţiuni ale urechilor. Nici măcar despre vreo modalitate antistrigoi sau vampiri. Nu, e vorba, despre tratamentele după ureche şi gură, adică alea auzite din gura altora, de urechile unora.
     Mai, lume, am văzut femei, care au douăzeci şi ceva de ani şi care iau pastile ca pe Cip. Habar n-au ele, ce e ăla, Cip, dar aşa-nghit hapurile. Nu, că nu-mi e ruşine, nici cu cele trecute prin viaţă. Nici ele nu-s departe. De apreciat, că rar am văzut bărbati, care să ia hapuri, aşa după sfatul amicului/ vecinului/ trecătorului.
      Am văzut zilele astea, femei, care luau şi câte 5-6 pastile de Paracetamol, în decursul a 8 ore şi pe lângă ele, mai luau şi altele şi-apoi se văitau de dureri de stomac şi ameţeli. Eu nu ştiu acum, dacă de la atâtea pastile, au apărut durerile respective, dar ştiu sigur c-o răceală, nu-i la fel ca alta.Am văzut femei, care vomau şi spuneau că-i din cauza răceli. Aşa o fi, dar mi-aminteam de ce-mi spuse un farmacist, cândva, "să nu asociati Modafenul cu Paracetamolul" şi mă gândeam, câte asocieri şi neasocieri mai sunt şi oamenii le ignoră.
   

2 comentarii:

madMe spunea...

Din păcate multă lume ia pastile așa după ureche.. și cine știe cu ce s-or mai trezi peste ceva timp de la atâtea medicamente combinate. :(

Fetita Junglei13 spunea...

@madMe- si-apoi dau vina pe doctori.