vineri, 10 februarie 2012

Ascultători neascultători

      Din strat va spun că nu agreez multe posturi la modă, din Fm, dar datorită unor schimbări, de câteva zile, la serviciu se prinde numai Kiss-ul (sper că am scris bine) si uite-aşa, melodii, care-mi plăceau, mi-au devenit insuportabile.

     După start, în timpul cursei, vă spun că într-una dintre urechi, îmi cântă şi-mi vorbeşte exact ceea ce vreau să aud (şi nu-s singura), dar asta nu mă împiedică să prind şi frânturi de la celălalt post. E-acum un concurs, la postul numit mai sus, despre dubaltul salariului sau cam aşa ceva. Ei bine, din cât s-a auzit azi şi din cât s-a auzit ieri (16 ore în total), niciun ascultător nu asculta, aşadar niciunul n-a câştigat (or fi câstigat după ce am părăsit eu serviciul). Cum o fi să faci concurs, să suni ascultătorul, înscris singur, neforţat de niciun pistol la tâmplă sau vreun topor în zone intime şi ascultătorul să spună că nu ascultă. Şi nu unul, ci trecuţi de zece.
     Minunată mi s-a părut o ascultătoare. Redau din memorie şi din ce prindeam, din cauza zgomotului (zgomot,care-mi place, aşa îmi pot vedea de casca mea):
-Bună ziua, sunteţi ...?
- da, bună ziua
- de la Kiss Fm vă deranjăm, puteţi să ne spuneţi ce hit a fost mai devreme?
- dar n-am ascultat, că eu nu sunt acasă, că m-am certat cu Puiu, că n-avea dreptate, n-are, eu nu sunt de vină. Am plecat.
Nu ştiu ce i-a mai zis domnisoara dj, că n-am putut să mai aud, din cauza râsului, dar la un moment dat cealaltă a întrebat "şi, n-am câştigat nimic?"
     Aşa concurs, aşa înscrişi.

Un comentariu:

madMe spunea...

Dragă, dacă s-a certat cu Puiu ce să mai asculte? :)) Off, Doamne, mulți proști pe lumea asta...