joi, 24 decembrie 2009

24 Decembrie

Nu-i doar Ajunul Craciunului e si Sfanta Mucenita Eugenia. La Multi Ani Gina :) Si daca tot sunt la capitolul urari, ar trebui sa ma schimb sa fac vreo urare deosebita? Nu, o sa fiu ca-ntotdeauna: va doresc, ceea ce-mi doriti voi mie si sa nu fiti mai buni, doar de sarbatori.

3 comentarii:

iculici spunea...

SCUMPA,
DACA URSITUL PE CARE-L VOI VISA IN ACEASTA NOAPTE ... NU E ACELASI CU CEL DIN AJUNUL SF. ANDREI... :-/ INSEAMNA CA ... CA CE??? :)) :)) :))
CA DIVORTEZ DE SF. ANDREI SI MA MARIT CU AJUNUL CRACIUNULUI ? :-/ :-/ :-/

:-W

HHHMM... MAI DISCUTAM PE TEMA ASTA...
:)) :)) :))

PUUUUUUUUUUUUUUP.

Fetita Junglei13 spunea...

@ICULICI- Si-n ianuarie la Boboteaza ii schimbi pe ambii.
Prostia mare e ca eu nu cred in tampeniile astea,le fac sa ma amuz, dar si de Andrei si acum e aceeasi treaba,deci nu pot sa cred.Persoana, pe care o visez,oricum imi bantuie visurile mereu si in realitate imi zice,ca-s "rea si reticenta" si ma cearta daca imi cer scuze si multumesc si jur ca-mi vine sa-l strang de gat :)
TE PUP si >:D<

iculici spunea...

:))
HMMM... DACA ZIC "NICI EU NU CRED IN VISELE ASTEA" NU MA CREZI. IN COPILARIE POATE CREDEAM... DAR CE AM VISAT EU ANUL ASTA, IMI RESPINGE SI MAI MULT REALIZAREA ACESTOR VISE. :))
SA VISEZI O PERSOANA PE CARE LA UN MOMENT DAT AI URAT-O, CARE LA UN MOMENT DAT TE-A DISTRUS SI CARE DEVINE, ODATA CU TRECEREA TIMPULUI, TOTAL INDIFERENTA... E COSMAR. SI COSMARELE ACOLO RAMAN... IN LUMEA VISELOR :)

PUUUUUUP.