vineri, 22 ianuarie 2010

Am coroniţă

Covor roşu pregătit, la coroniţă încă mai lucrez, discurs pregătit "Mulţumesc Lillee, mulţumesc cititorilor... lacrimi, batiste, emoţii, aplauzeee ... cu nod în gât mulţumesc spermatozoidului ce a făcut cunoştinţă cu doamna ovul şi-am ieşit eu, tatei că s-a îndurat să-l transmită, mamei că m-a purtat, Coarnei că a cerut o surioară, verilor că m-au scapat în cap când eram mică, bunicilor că mi-au încurajat imaginaţia... mă scuzaţi, hârşşş, mi-am suflat nasul, emoţiile sunt prea mari, nu pot rezista...oamenilor ce-mi furnizează material zilnic, amicilor că mă suportă, cerului, naturii şi altora că mă lasă să-i pozez, imaginaţiei mele bolnave...Nu meritam acest premiu, erau alţii mult mai potriviţi, dar dacă Lillee a decis... Imi cer scuze dacă am uitat pe cineva, emoţiile-s mari. Thank's God, ailoviuoll..."
Şi-acum am multe nominalizări pentru a înmâna şi eu la rândul meu premiul. Până decid membrii juriului, adică je, vocile alea de se contrazic în mintea mea, piticii fără Albă ca Zăpada, Gulliver, în câteva clipe mi-a promis că revine şi neuronul lipsă, să vă spun, despre ce e vorba:
1. Fiecare premiant, trebuie să dea mai departe premiul la 5 prieteni, bloggeri speciali (cum de l-am primit eu nespecailă, nu ştiu)
2. Fiecare premiant trebuie să îşi creeze o legătură pe net la blogul (şi autorul blogger prieten), de la care el a primit premiul.
3. Fiecare premiant trebuie să-şi prezinte premiul pe blog şi să adauge un link la acest post, care ne explica ce este cu premiul.
4. Fiecare premiant, care a câştigat premiul, este rugat să îşi adauge numele la Mr Linky List
5. Fiecare premiant trebuie să posteze aceste reguli pe blogul lui.
Înainte de a citi decizia juriului, vreau să vă spun/ scriu că: mă puteţi depuncta şi să-mi luaţi premiul înapoi, pentru ca nu am scris SS, dar n-am vrut eu. Nu-i problemă, am pe cine întreba cum pot pune dopul de la şampanie la loc.
Deci câştigătorii sunt...
Iculici a fost deja desemnată, deci eu nu o pot premia (asta ca să vă ţin în suspans)...
...Ta dammmm:
- domnu' Bufon pentru că îmi place
- Fructu' plin de vitamine, nu oprit, pentru că ... nu vreau să spun motivele.
- Mitză, pentru că le spune direct şi pentru parcările lui
- micul artist, alias photograph, pentru că imi plac pozele, pentru că merită încurajat şi pentru că într-o noaptea a avut o experienţă horror
- singurul ce are un antiblog RĂDULESCU'S ANTIBLOG pentru că mă amuză câteodată şi îmi plac pozele şi atât.
Premiile au fot înmânate în ordine alfabetică.
Mulţumesc înca odată, v-am pupat, mi-e teama ca din cauza emoţiilor, să nu mă-mpiedic pe scări. Urmăriţi ştirile şi fiţuicile, nu se ştie pe unde o să auziti "FJ13 a căzut pradă emoţiilor, dar nu au găsit nimic asupra ei şi-au prădat pe alţii"

8 comentarii:

grapefruits spunea...

multumesc pentru premiu, dar m-ai facut curioasa de ce nu vrei sa zici motivele :D

Lillee spunea...

:)) M-a impresionat discursul tau. Trebuie sa-mi revin...
Felicitari pentru premiu, il meriti :D

sambadi spunea...

Cand sor'mea a sunat acasa si-a zis mama cauta-l urgent pe ala mare aia mica a scris pe blog trebuie sa citesti am crezut ca-i ceva grav.
Bravo Pitic,bravo de la mama,de la tata,de al mine, de la multi.
Ne-am abtinut la comentarii pentru ca ne-ai rugat,dar acum nu pot si apropo nu-ti e dor sa ti se spuna si tie 'pisiii'? asta referitor la o alta postare.

Micul Artist spunea...

Multumesc multumesc multumesc am zis mulmutesc? :"> . A si...foarte tare discursul! :))

Fetita Junglei13 spunea...

@grapefruits- s-a intamplat ca nu mai intram eu aici. Asadar motivele:
1 Am vrut sa-i fac curiosi pe altii, de ce imi place mie de foarte mult timp,inainte de a avea eu blog, sa citesc o "moldoveanca" (mai nou romanca in legalitate).
2 Si-mi place pentru ca e o alta misogina, n-are ifose, a trecut prin greutati in primii ei ani la venirea in tara asta (banui eu),dar a stiut mereu sa mearga mai departe.
3 Mai am multe motive,dar pe scurt "IMI PLACE CUM SI CE SCRII"

Fetita Junglei13 spunea...

@
Lillee- cu placere. Eu te-am felicitat?Hmm, parca nu, ma podidisera lacrimile,eram prea emotionata
photograph-astept raspunsurile ;)
sambadi- aoleuuuuu a citit si mama voastra?o bat pe sor'ta :P

Anonim spunea...

Felicitări >:D<

Fetita Junglei13 spunea...

@adinna- multumesc :*