sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Vreau o lună pătrată



S-a dus şi luna asta. Şi nu mă refer la luna cadourilor, mă refer la Luna albastră. Îmi place Luna, mereu mi-a plăcut, nu ştiu de ce, nici nu caut explicaţii. Am căutat azi, măcar un filmuleţ cu eclipsa de lună, măcar câteva secunde, n-am găsit, oamenii aveau alte preocupări, aşteptau ceva, ceva ce nu întârzie niciodată, aşteptau anul Nou, de data asta 2010. Am găsit doar ştiri şi unele m-au amuzat ("În noaptea de Revelion Luna a fost albastră", doar că e postat pe 30 Decembrie).În seara asta-i nor şi Luna s-a ascuns, acum 2 seri i-am zis "stai măi să-ţi fac o poză, două" şi-a stat, doar că eu fiind la serviciu, n-am avut trepied, n-am avut "condiţii" şi nu-i aşa clară, da' nu-i bai, că mie-mi place.



Alina Manole - Luna Patrata

5 comentarii:

iculici spunea...

IMI PLACE SI MIE LUNA LUNA. CA-I SIREATA.

E ASA CUM AR TREBUI SA FIU EU, SIREATA.
SAU CUM AR VREA UNII... "JIGODIE. JIGODIE PERVERSA." ASA AS VREA SA FIU... SIREATA. SA-I AMAGESC PE TOTI... ;)

PUP.

Lillee spunea...

Vrei o luna patrata? Nu ma mir...si eu as vrea.
P.s. si mie imi plac pozele...

Buf0n spunea...

Fara grija , am vazut eu luna cu vreo 2 ore inainte de miezul noptii de 31 spre 1 Eclipsa nu a fost totala ci partiala : exact ca si cum tu pofticioasa fiind ai muscat din mar... nimic senzational !

enibadi,sambadi si restul lumii spunea...

Copilu' am respectat dorinta,n-am mai scris comentarii,dar as vrea o postare cu ce n-ai facut in 2009 si cu ce vrei sa faci in 2010,ca-ti luam noi o luna triunghi chiar.Si nu uita,pe tine te influenteaza luna,sau poate tu pe ea.
Acum,noi inca ne prapadim de ras,datorita "aberatiilor" tale.
Te pupa tata :) pentru "dormi?de ce" raspuns "da,de verde"

Fetita Junglei13 spunea...

@Bufon- nici nu vroiam ceva senzational,vroiam sa vad Luna,imi place.Am vazut-o si eu inainte,chiar si la artificii,a fost in preajma :)
@enibadi...- PROMIT ca o sa fie :)