sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Dansul încălţărilor

Chiar dacă nu scrie des, chiar dacă pentru unii nu-i "cul", din când în când intru pe blogul lui. Şi cum eu, oricum n-am scăpat de întrebările existenţiale, doar că între timp şi-au făcut loc în mintea mea şi alte subiecte, azi am nevoie să ştiu "cum dansează o cizmă?". Pentru că nu e prima dată, când aud "dansez ca o cizmă", dar nu ştiu de care, de cauciuc, din acelea de respiră, de vară sau de iarnă, cu blană sau fără? Şi-apoi mă gândesc, o cizmă dansează diferit de o sanda sau de un pantof? Nu cred, las' că vă arăt eu mai târziu, cum dansează o cizmă, însoţită de sora ei, în picioarele mele, aşa ca de sezon, dar v-arăt dansul cizmelor cu talpă joasă, alea cu tocuri de 12 nu sunt adecvate acum şi n-am antiderapant la ele.
Deci dansezi? Cum dansezi? Ca o sanda? Ca o cizmă? Eu cred că dansează şi ele singure, fără să fie purtate de nişte picioare sau picioruşe, după caz, dar ele au alt dans. Dansul lor duce spre gimnastică, sunt un gen de dubluşurub, cu flick flack, neapărat o Tsukahara echer şi aterizare, in niciun caz de 10, dar asta numai când le aruncăm noi din picioare. Da' noi n-arumcăm, nu, că suntem civilizaţi.

8 comentarii:

Anonim spunea...

foarte interesantă întrebarea ta..hmm..acum o să-ncep să mă gândesc și eu la ea :))
mă plimbam într-o seara cu o prietenă și am zărit un copac plin de zăpadă, dar avea multe frunze, înghețate binențeles. Era singurul care mai avea frunze dintre toți de acolo...Și eram eu curioasă ce se întâmplă...după 2 minute de meditare, am găsit răspunsul: poate pentru copac nu a venit toamna, adică el nu a simțit că e toamnă, așa cum noi, câteodată, nu simțim sărbătorile sau mai știu eu ce. Prietenă-mea râdea de numa, ba era puțin chiar speriată :)). Eram curioasă și ce zice un prieten despre explicația mea, dar mai bine nu-l întrebam, ca mi-a stricat tot filmul...a zis..”adinuța, poate-i brad” :| cum să fie mă brad, am și eu 22 de ani, fac deosebirea dintre un brad și un copac...sau o fi existând brad cu frunze?hmmm :-?

Lillee spunea...

:)) Eu dansez ca 3 cizme...sau cu 3 cizme? Cum o fi..

Fetita Junglei13 spunea...

@adinna- trebuia sa-l trimiti sa vada daca e brad travestit :)

Micul Artist spunea...

Poate era o comparatie intre cizma si un pantof cu toc. Zic si eu :))

Fetita Junglei13 spunea...

@photograph- :)) ce-nseamna sa fii mai tanar,uite c-ai gandit mai repede,decat mine.Multam,m-ai facut sa rad :))

iculici spunea...

BĂI, CE MĂ DISTREZ EU AICI LA TINE ... :D

TI PUP ŞÎ TI ÎMBRĂŢIŞEZ :D

Fetita Junglei13 spunea...

@ iculici- am sa pun un dans de sezon,sigur o sa te amuze,la tine m-am gandit,dar cred ca Marti,ca a ramas filmuletul prin alte case :)
Ce-mi place cu accent asa
>:D<

Lillee spunea...

Stau si ma minunez...nu mai zic ca am si cazut de pe scaun...Al' de mai sus e frate'miu?