marți, 6 septembrie 2011

Se găsesc mereu motive de zâmbet, când...

Eu, când văzui, cum traduseră "puplele cu piept de pui", nu mă putui gândii decât la melodia asta:
Ioana şi Marin Cornea - Chiri, chiri galbena...
   
 
când fb-ul mă puse ca să-mi schimb parola, acum câteva ore, încercai o combinaţie de numere şi litere şi mă tot întreb, dacă aia era prea scurtă, cealată, veche, cum era?!

când Enel-ul sabotă meciul chiar înainte de început, renunţai să mă mai uit, dar îi pregătii tatei ozn-ul.
Partea cea mai comică dintre toate astea e că Enelul anunţă că întrerupe furnizarea energiei electrice, dar n-o face atunci, iar pe parcurs îşi amintesc, că n-au făcut-o şi ne dau câte un ghiont.
Partea şi mai bună e că opreau curentul că să defrişeze în zona construirii noului trotuar, ce leagă două localităţi.
Partea şi mai amuzantă e că de câteva luni, în presa locală ( e presă locală, dacă apare lunar şi e vorba de un singur ziar, e?) tot anunţă începerea construirii acestui trotuar. Doar vine anul 2012.

2 comentarii:

iculici spunea...

:))
0-0 ... scorul de azi. :)

băăăăă, făcuși ieri scandal la enel?
:)

PUP.
CU DRAG,
.

Fetita Junglei13 spunea...

@iculici- auzii si eu,dar na,bine cu electricitatea :))Aaaa,o luaram pe Nina din mers,din fata catedralei si plecaram la Boldesti,il lasai pe Sandu sa intre si ma dusei cu Nina pana la farmacie,apoi,cand vazui ca noi ne-am intors si Sandu n-a iesit,intrai si eu.Dupa Sandu,un alt nene,bun,m-asez frumos cu tel pregatit,imi dau genele peste cap,ma fac ca nu-l cunosc pe Sandu,el la fel.Iau nr de la OPC,scriu in caietul cu reclamatii,Sandu cu ochii cat bostanii,na, si-atunci ma gandesc "daca zic acum ceva,tot Sandu pica,lasa ca pana imi vine randul noi deja suntem sus la Seciu" si-am plecat,dupa ce am mai bagat doua biletele la reclamatii,de se uita paznicul la mine ca la strumfi.