miercuri, 28 septembrie 2011

Reclamele, care îmi provoacă exact reacţia inversă

Dimineaţă pe căldură (n-apucasem să ies din casă) aud în treacăt, prin perindările mele între bucătărie şi baie, o reclamă la Calgon, în care un nene spune ceva în legătură cu întoarcerea la spălatul de mână. Mă scuzaţi, care e problema? Poate că e doar părerea mea, dar eu nu văd nicio problemă, eu vara spăl mai mult de mână, decât cu maşina (aşa ca o paranteză- detergentul, procurat înainte de Paşte cu două săptămâni, se pare că va fi suficient şi luna următoare- pe pariu că or să existe comentarii legate de igiena şi de aspectul meu?). Întorcându-mă la subiect: clar, asta nu e motivul, pentru care trebuie să cumpăr produsul.
Doi: ceva ce vroiam să scriu mai de mult, dar intră foarte bine aici, la reclame.
E o reclamă la pasta de dinţi Colgate (nu ştiu, care dintre ele), în care un nene stomatolog spune că numai după un anumit test vezi că e musai să foloseşti acea pastă de dinţi, care acoperă toate cele 7 problema. Bun, poate nu e bine "acoperă", că sigur acoperirea unui lucru stricat nu duce la bine, ci la mai rău. Ce-i amuzant (pentru mine) e că domnul întreabă "credeţi că pasta dvs de dinţi e eficientă?, iar după analiză, nu-i dă bine, deloc. Apoi, dacă doamna, a cărei dantură a fost analizată/studiată, folosea tot aceiaşi pastă de dinţi Colgate?!!??!

3 comentarii:

Mihaeladm spunea...

eu nu mai am masina de spalat de ani de zile.
Noroc ca inca mai exista si detergenti manuali.
Nu vad care e problema, ba chiar sunt mai multumita asa, daca e curat ma mandresc, daca e murdar n-am dreptul sa ma supar. :)

Lillee spunea...

Pai daca tanti folosea aceeasi pasta de dinti spunea stooooop. Nu mai filmati, ce dracu', ne facem de cacao.
Buna remerca ta cu privire la a acoperi cele 7 probleme. :)
De spalatul la mana nu zic nimic decat ca te admir ca poti face asta. Mie mi se pare atat de greu, am sechele de cand era micul artist bebe si ma punea mama sa spal o cada intreaga cu pantaloni pisati. :))

Fetita Junglei13 spunea...

@Mihaeladm- bravo.Masina de spalat o am pentru cei mai in varsta din jurul meu.
Lillee- pai,da,dar abia dupa test descoper.Lasa Lillee,ca speli de picior.