sâmbătă, 24 septembrie 2011

Media

Aseară ca să adorm am pornit televizorul.
Ca de obicei, nu m-a prins numărătoarea inversă a celor 15 minute, dar nu asta vroiam să vă spun, ci faptul că în cele câteva minute de luciditate, înainte de a mă răpi Ene, am butonat telecomanda (se zice zapat?Dar de unde vine?) şi m-am oprit la o televiziune locală, unde pe ecran îşi desfăşurau activitatea Memo şi amicii lui. Am adormit,păcat, n-am văzut finalul.

Azi dimineaţă, în timp ce făceam curat într-unul dintre dormitoare, am butonat din nou telecomanda, ca să-mi lălăie ceva în urechi. O altă televiziune locală, acelaşi Memo şi amicii lui.
Or reveni la modă desenele animate de odinioară sau sunt nostalgici prin televiziunile locale?
Tot dimineaţă,dar puţin mai târziu, când am plecat de acasă, la radioul din maşină,pe Antena Satelor, crainicul îi spunea interlocutorului (n-am prins toată discuţia, dar din ce am înţeles era vorba de aniversarea unei anumite localităţi) "... la aniversarea dumneavoastră de 420 de ani" şi-nţelesei că interlocutorul are vârsta aceea.
Mai târziu, când intrai să îmi fac somnul de frumuseţe,iar pornii televizorul (e pastila mea de somn) şi în sfârşit auzii ceva interesant  pe Antena 1: Ilie Dobre a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung comentariu la gol, recordul pentru comentariul cu respiraţie fiind deţinut tot de dânsul" (detalii p-aici)
Să nu uit: cine e Memo şi cine-s amicii :
Cartea cartilor  ~rabdarea lui iov
   
  Vezi  mai multe  video    din   muzica

2 comentarii:

viorica abbu spunea...

Este mai putin rusinos decat sa adormi cu cartea in mana....!!!!

Fetita Junglei13 spunea...

@Viorica- pai ritualul e asta: pc, parasit pc daca Ene tot nu vrea sa vina, cartea si cand simt ca m-a luat stins lumina si dat drumul la tv,ca sa ma ia de tot :))