miercuri, 7 septembrie 2011

D-ale lor

Ştiţi care e anomalia în poza asta?

Că semnul acela te obligă să faci înainte sau la dreapta.
Numai că, dacă faci înainte:
Unu -intri în casa omului.
Şi doi, ceea ce am realizat acum, uitându-mă la poză, că, dacă-mi dădeam seama, coboram din maşină şi filmam (bate-m-aş singură). Dacă faci dreapta dai de ditamai interzisul (dacă ajungeţi în Ploieşti, din faţa Tipografiei, de pe strada Transilvaniei, mergeţi în faţă şi vedeţi tot ce explic eu aici sau din strada Gheoghe Doja, după hotelul Turist, faceţi dreapta, pe lângă fosta uzină Flacăra-pe care o demolează acum- e sens unic până ajungeţi în intersecţia asta, că să ieşiţi în strada Transilvaniei).
Oare cum naiba am uitat, că strada Calomfirescu e cu Sens Unic dinspre Obor spre Tipografie de ani de zile?
Dacă nu ajungeţi, nu-i bai, cândva am să filmez asta şi am să vă demonstrez.

2 comentarii:

Mihaeladm spunea...

se mai demoleaza ceva in orasul asta? Mereu tresar cand aud de asa ceva si vrea sa merg si eu la fata locului, cum simt unii fiorul irezistibil de a participa la inmormantari sau de a vedea stirile de la ora 5.
Am sa incerc sa merg eu pe acolo, saptamanile urmatoare.
Ca zilele astea as vrea sa ajung in Targoviste si in Doftana, iar maine la Strumfi la cinema. Desi nu stiu cu cine. :(

Fetita Junglei13 spunea...

@Mihaeladm- incep cu sfarsitul,nu-i nevoie de insotitori,important e sa te simti tu bine.Am sa iti trimit un mailsa vezi ce am "patit" la strumfi.Vroiam s ao fac de aseara,dar s-a luat curentul si n-am mai scris.Imediat ce revin la pc,ti-l trimit.
La Doftana,daca te duci pentru cascaval,nu iti recomand,nu mai e ce era,eu sunt in mare dubiu,daca sa merg sau nu,din an in an, a fost mai multa "tiganeala, maneleala,fudulie, mizerie si tot ce tine de incultura",parerea mea.