marți, 6 septembrie 2011

Doar aşa de poftă

Aproape tânără, cu aproape o vârstă (să nu uitaţi niciodată, cu toţii avem o vârstă, nu două), cu nişte kilograme în minus, cu doi ochi coloraţi dotaţi de la natură cu un program de modificare a culorii, nu doresc nimic, decât să spun că azi îmi consumai o parte a energiei uite aşa:



 Ghici ce e?Şi-mi încărcai bateriile, pe seară, uite aşa:




6 comentarii:

Lillee spunea...

Deci, m-ai ofticat rau de tot.

1. kg in minus
2. ochi smecheri
3. gem/dulceata?
4. mamaaaaaaligaaaaa :((((

Te pup :*

Hector Brutacu spunea...

Dulceata?
Yummmyyyyy....

Mamuliga din malai de cumparat?
YUK .....
Nu imi place decat mamuliga din malai de casa. Mamaliga aceea grosolana, pe care o tai cu o ata aspra. :D

Sa va fie de bine !

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- raspunsuri corecte, ai castigat ce vrei tu >:D<
@Hector- hmmm,magiun,ca am bagat-o si la cuptor,magiun la tuci. YUK zici? De ce? Pentru ca o vezi nevartoasa?Hmmm,raspuns gresit,nu-i malai de cumparat,numai ca asa mi-a venit,ca sa fac mamaliga ca la restaurant,cum am furat candva reteta de la mama.Mamliga era pt oua cu smantana,unt si branza,nu pentru magiun sau zahar,asa ca nu trebuia vartoasa,hai,recunoaste tot ai salivat... la magiun :P
Multumim!

Hector Brutacu spunea...

Nu aveam de ce sa salivez!
Inca mai am (la tara) magiun facut in curte, pe pirostrii.
Ce ai tu acolo este un "hibrid" , ca nu prea arata a magiun. Prea multa zeama ... De aceea am si confundat maclavaisul tau cu dulceata. :))

Mamuliga e mult prea subtire si uleioasa. Zici ca este din malai "n.1" sau "Aro". Este mult prea uniforma. Yuuuukkkk !
O prefer pe cea facuta de tata (cum o facea bunica candva). Merge si la oua cu smantana, unt si branza.

Fetita Junglei13 spunea...

@Hector- na, esti bun sa-i spui si tatei,care imi spune ca "magiunul tau nu o sa se intinda pe paine in veci,la cat e de tare" :)).Acum,nu stiu ce sa zic,poza de final e doar cea din borcan,dar daca dintr-o galeata de 10 kg,mi-au iesit numai 5 borcane,e prea zemos?.
Da, stiu cum e mamaliga,eu am vrut-o asa,eu n-am vrut mamaliga d-aia vartoasa.Eu stiu pentru cine o fac si dupa o anumita varsta oamenii nu prea mai pot gusta ceea ce vor,ci doar ceea ce le prieste.
Intrebare: de unde ai habar cum e mamaliga din malaiul nambăr oan? :)

Hector Brutacu spunea...

Raspuns:
Pai (inca)nu traiesc in pestera ... Am avut ocazia sa mai mananc si prin alte case. Case unde se folosea malai din acela sau din celalalt. ;))))