vineri, 30 aprilie 2010

Mereu ceilalţi sunt vinovaţi

Ce vrei aia primeşti, ce cauţi nu găseşti întotdeauna, dar eu m-am săturat să tot primesc link-uri peste link-uri către nu ştiu ce film cu aia mică, blondă, ce şi-a luat bătaie de la domnul sensibil, pe care l-a înşelat. Aţi înţeles despre cine vorbesc, nu-i nevoie să vă explic, dar chiar nu există alte subiecte? Chiar la orice terasă trebuie să auzi numai despre ei, sau mai nou, despre fata aia înaltă şi cu soţ pitic, ce s-a iubit nu ştiu pe unde, cu nu ştiu ce gentelman d-ăsta englez (gentelman pe naiba, ai babardit o femeie, treaba ta şi a ei, nu te apuci să te lauzi)? Cred că la tv e mult mai dezbătut subiectul, de ştie până şi ţa Veta din colţul uliţii, că blonda şi-a luat nu ştiu ce upercut, de ar fi invidios şi Bute. Dacă ele aşa au ales să-şi facă reclamă, sunt fraiere, părerea mea, dacă totuşi au făcut ceva, iar sunt fraiere, puteau să se plimbe şi pe Pluto şi nimeni să nu ştie.
1.N-am prea mulţi prin mess-ul ăla, dar promit că, dacă mai primesc un singur link, către nu ştiu ce ştire d-asta, expeditorul merge în căsuţa roşie.
2. Crezi că nu se poate să asculţi radio-uri unde n-ai să auzi despre "vedetele" astea, de mai sus? Sau televiziuni? Se poate.
3. E musai să-mi cumpăr cât mai urgent alte căşti.
4. Să fim serioşi, câţi şi câte dintre cei ce discută despre ăia de mai sus, nu-i invidiază? Câţi stau ore întregi şi lungesc o sticlă de o jumătate de litru de bere, până i se duce şi ultima bulă de acid, numai pentru a dezbate subiectul? Pe când ei n-au bani nici de o ciungă.
5. La fel şi cu televiziunea şoricelului. Aproape nimeni nu se uită, dar toţi ştiu ce s-a întâmplat.
6. Cică astea sunt frustrări
7. D-aia nu mai pot trăi fericiţi cei de mai sus, pentru că-şi dau cu părerea toţi prin magazine, terase, chioşcuri, bodegi, baruri şi alte locaţii.
8. Sunt atâtea lucruri interesante, pe lângă care trecem zilnic, doar pentru că noi căutam altceva.
9. Aproape toată lumea blamează televiziunile şi ceea ce oferă ele, dar aproape toată lumea ştie emisiunile, în care se promovează scandalurile.
10 Cine e vinovat? Nimeni, toţi dau vina pe ceilalţi, iar ceilalţi pe alţii şi tot aşa. Toţi ne lamentăm şi aşteptăm ceva, ceva făcut de alţii, dacă se poate, numai noi să nu depunem efort.
11. Sigur aveam şi altceva de scris, dar odată cu înaintarea în vârstă îşi face apariţia şi uitarea.
12. Cred că e uşor de comentat dintr-un şezlong, fotoliu, pat, scaun sau chiar stând turceşte, în camera mare.
13. Capra vecinului trăieşte, în ciuda faptului că mulţi nu vor.

Un comentariu:

MadMe spunea...

Şi eu sunt arhi-sătulă de subiectele astea!