duminică, 18 aprilie 2010

De ce ar trebui să renunţ la fumat? (episodul 3)

Pentru că aproape jumătate din pachetul de ţigări, mi-l fumează alţii.

7 comentarii:

iculici spunea...

aceeaşi problemă o are şi adriana uneori... când mergem în club, uneori toţi fumează ţigările din pachetul ei :))
odată a rămas şi fără ţigări şi fără brichetă :)) ... aşa am râs de ea atunci ... :))

PUP.
cu drag,
.

skykery spunea...

da si asta e un motiv, majoritatea dau banii pe tigari, nu mai au ca sa si cumpere un pachet si se apuca de cersit ...

Anonim spunea...

Salut!!! Sunt Vlad de la Radio Whisper(anti manele) un radio dedicat bloggerilor si celor din jur,felicitari pentru blog chiar este frumos,incep sa il citesc cu drag, noi cei de aici de la radio whisper promovam articole la diversi bloggeri si astazi am promovat un articol de-al tau am spus si sursa de unde vine articol am deschis si un subiect pe acest articol, noi o sa iti adaugam link daca ai avea placerea si ai dori sa ne promovezi adica sa ne sustii cu acest proiect de radio, si ne gandim sa iti luam un interviu, adica vrem sa luam interviu la multi bloggeri, sa vedem cum gandesc,noi suntem aici on cu muzica pentru voi vrem sa facem o treaba mare si fara tine si fara bloggeri nu putem de asta trebuie sa ne ajutam unul pe altu,Suntem Respectosi,ajutam unde este nevoie si am dori sa vorbim poti adauga id-ul nostru radiowhisper_com sa vorbim mai schimbam o vorba,o ideie etc si suntem alaturi de tine si la bine si la rau iti multumesc pentru timpul acordat, vorbim pe meseneger pe id-ul radiowhisper_com sau ne poti scrie pe radiowhisper_com@yahoo.com Speram sa facem o legatura intre acest blog minunat si intre radio whisper.Respect!Cu stima Vlad! O Zi Buna!Speram sa facem o legatura intre acest blog minunat si intre radio whisper.P.S:(Avem nevoie de oameni in radio sa fim cati mai multi sa facem o echipa mare cred ca ai un talent aparte si poate ai vrea sa ne ajuti in domeniul care iti place tie) Nu am scris site-ul sa nu zici ca facem spam e un mesaj adevarat si gandim inainte de-a scrie!

zi@rit spunea...

Daca asta ar fi un motiv, trebuia sa ma las de fumat acum 2 secole... E doar o constatare. Criza, prietenie, omenie... Sa fumeze si plamanu lor...

Fetita Junglei13 spunea...

@iculici- aveam candva doua brichete la mine,cineva mi-a cerut una,a doua a disparut.Eu si vedeta pe strada,noaptea,ajungem la ea,sa aprindem o tigara,ia bricheta...nu e,vreo 20 de minute ma cautat chibrit prin toata casa
@sykery- merci de popas.Si unde ii mai pui si pe cei,ce au bani,dar nu vor sa-si cumpere si nici nu mai cersesc,iau direct.
@Vlad- merci de popas.De sustinut,ascult,daca imi place sustin.De celelalte mai discutam,puteti prelua tot ce doriti,fara sa spuneti numele sursei, e de ajuns sa spui cineva,fara interviuri.Succes.
@ziarit- "sa ma las", nuu sa te lasi,sa va lasati si etc.Vorbeam despre mine aici :P. Dar tu nu ai treba?Pierzi timpul pe bloguri? :)

Fetita Junglei13 spunea...

@ziarit: cu un u la nu si treaba,nu treba.Asta e,ori pun litere,ori mananc.Bine c anu confund prima litera la Bula si al sor'sa :)

MadMe spunea...

Sunt o mie de motive pt care să te laşi de fumat, voinţă să fie :D