vineri, 30 aprilie 2010

Am zis-o, sper să nu o fac

Dacă până la sfârşitul lui Mai nu mă îngraş 2 kg, am să devin Sinead O'Conor. Staţi aşa, nu plecaţi şi luaţi mâinile de la urechi, nu am de gând să mă lansez prin lumea asta muzicală şi nici n-am s-o fac vreodată. M-au suportat unii în tinereţe la vreo două nunţi şi-au rămas fără invitaţi. Bine, n-am cântat de cât vreo două melodii populare şi-am predat microfonul apoi, să poată reveni nuntaşii cu darul. Sunt realistă, când vreau să mă fac de râs, mă fac, nu trebuie să accept oferte ca cele de anul trecut "învaţă 10 manele şi om te fac". Mai bine rămân oamă, aşa cum sunt, decât să învăţ 10 manele, mai bine îmi colorez pereţii cu roşu şi le testez rezistenţa, dându-mă singură cu mintea (sau ce am eu în cap) de ei.
Să revin: dacă până la sfârşitul lui Mai, nu mă îngraş 2 kg, mă rad pe cap.
Să nu începeţi cu "e uşor să slăbeşti, e mai greu să te îngraşi", că m-au terminat psihic deja alţii.

10 comentarii:

Cris-Mary spunea...

:( Uoff ..iti mai dau eu de la mine .. :(

Cris-Mary spunea...

:( Uoff ..iti mai dau eu de la mine .. :(

theAdviser spunea...

in cazul asta trebuie sa iti propui sa te ingrasi mai mult. sa spunem 2,5, pentru ca atunci cand te vei rade sa ramai cu + 2 KG.

Anonim spunea...

Iti dau eu cu placere si mai multe kg , gratis.

WaLy spunea...

Nu e chiar asa greu sa te ingras , daca as putea ti-as da eu 2 Kg de la mine.

iculici spunea...

UN KIL DE AICI, UN KIL DE-ACOLO, UN KIL DE DINCOLO... IA UITE CUM FACI KILELE DE CARE AI NEVOIE... :))

ÎNTREBARE: CUM ÎI DAŢI KILOGRAMELE FETII? PRIN POŞTĂ (RECOMANDATĂ, SIMPLĂ, PARAVION???) ??? SAU PRIN CURIER RAPID??? ZIC... :))

PUP.
CU DRAG,
.

artemis spunea...

Eu cred ca nu trebuie sa te gandesti constant la asta si sa faci si ceva miscare ca sa te ingrasi uniform..oricum daca afli reteta minune, sa mi-o spui si mie ,te rog!

Fetita Junglei13 spunea...

@Cris-Mary,darias- daca ar fi asa de usor,mai ma donatori :)
@theAdviser- corect.Eu sper sa nu fie nevoie sa ma rad.
@WaLy- depinde in ce context spui.Daca ai vrut "nu e chiar aasa greu sa te ingras"-stiu si de la altii,dar daca ai vrut sa spui "sa te ingrasi" si ai mancat o litera,nu te contrazic,dar iti spun ca depinde de organism,in cazul meu e f greu.Acum nu-mi doresc neaparat sa ma ingras,ci sa recuperez din multele kg pierdute,macar 2.
@iculici- online cred ca mi le dau.Si o sa fim fericiti cu totii.TE PUP
@Artemis- exact,sportul.Miscare fac foarte multa,chiar la serviciu uneori rad cu ai mei colegi pe tema asta "pt o viata sanatoasa faceti miscare cel putin 30 de minute pe zi"- si noi facem muuuuulta,doar ca aveam un program,facut de un antrenor de baschet,ce ma mentinea macar la greutatea veche.De ceva timp,am renuntat la el,pentru ca asa sunt eu,n-am timp de mine,dar am pentru altii.De ieri l-am reluat.

MadMe spunea...

Eu vreau să dau jos 2 kg luna asta. Le vrei? :P

Fetita Junglei13 spunea...

@MadMe- cu mare drag :)