joi, 4 februarie 2010

Revelaţiile mele

Legendă: a se citi cort în loc de cor. Nu e niciun cor p-aici, doar al vocilor din capul meu. Merci domnu'.
Şi eu când am revelaţii e de rău. La fel ca unii oameni am şi eu în averea mea, făcută cu mânuţele astea două şi sudoarea frunţii mele, una bucată căsuţă. Dacă eu nu mă laud, atunci cine? Şi-n căsuţa mea sunt cazaţi şi alţii, care consider eu că merită, ce fulgul meu, de pasăre de noapte, sunt o persoană inimoasă. Chirie nu le mai iau, mi-e de ajuns, că ne întreţinem reciproc, prin diverse discuţii şi uite aşa azi o vorbă, mâine cinci, aflu şi eu cuvinte noi şi m-apucă revelaţiile. Ştiu că sunteţi oameni minunaţi ca şi mine şi v-aţi dat seama deja că vorbeam despre căsuţa de mail, că doar p-asta am construit-o eu, corul in care locuiesc, l-am primit de la ajutoare. Acum, să vă spun despre ce revelaţii vorbesc, să nu ne întindem prea mult, că nimerim în alte tarlale. Aşa, am mai zis eu că nu înţeleg limbajul ăsta, până acum cinci minute mă întrebam ce caută consoana "p" la sfârşitul lui "da" şi "nu". Ei bine, acum ştiu, sau cel puţin ştiu la "nup". Da' hai că vă spun şi vouă, ca să nu daţi în clocot. Ştiaţi voi că-n fiecare dintre noi (sau cel puţin în cei ce folosesc termenul) zace câte un poliţist? Nu ştiaţi, că voi n-aveţi revelaţii d-astea "minunate", dar eu, eu zic că "Nup" vine de la ... tadammmm "neînceperea urmăriri penale". Hai că sunt dăşteaptă, când îmi dau seama şi de dap, vă anunţ, dar între timp, presimt că o să mai am şi alte revelaţii.

12 comentarii:

MadMe spunea...

Păi în acelaşi mod zace şi câte un funcţionar ce lucrează la " Direcţia apă şi pămînt", pe scurt DAP. Deci suntem o apă şi-un pământ.
Merge? :D

ziarit spunea...

citez: corul in care locuiesc, l-am primit de la ajutoare.
Incheiat citat. E un cor de baieti sau de fete? E mixt?

Fetita Junglei13 spunea...

@MadMe- merge, gata asta e rezolvata de catre tine.
@ziarit- Multumesc din suflet.E corul Madrigal in tinerete,in vremurile cand plecau ei in turneu si in momentele libere nu se stie ce faceau in timpul liber, da?Merge?Stiu ca daca nu merge sta.E corul ingerilor, e corul vocilor din capul meu si eu sunt primadona,merge?

ziarit spunea...

Nu prea merge... :)
Mai incercam? :)

Fetita Junglei13 spunea...

@ziarit- ihi,incercam.
Sa zicem ca este un cor de pasarici si cuci,acum merge sigur.Am eu un "filing".

iculici spunea...

:))
NU E CORUL PITICILOR? :))

PUP.

Lillee spunea...

Si eu mai folosesc aceste cuvinte.Bine ca acum le stiu si semnificatia...dar totusi eu credeam ca "dap" = dreptul animalelor la pizza
:D

Fetita Junglei13 spunea...

@iculici- e si-al lor, si-al vocilor si bariton e Gulliver
@Lillee- multi folosesc,pana acum nu mi s-a intamplat,dar ma tot intrebam eu de unde vine si dintr-o data mi-am amintit de politie/militie si termenii lor.Buna asta cu dap-ul,o adaug la ceea de la MadMe :))

grapefruits spunea...

m-ai facut sa ma simt nashpa pentru toate dap-urile si nup-urile spuse. gata, nu mai zic, promit! :))))))))
DAP= Da' Acum Pot?

Fetita Junglei13 spunea...

@grapefruits- imi pare rau.Sunt indulgenta si te las sa-l folosesti de cate ori vrei tu :)

iculici spunea...

SE PUNE ŞI "YAP/NOUP" ? EU PE ELE LE FOLOSESC :D

Fetita Junglei13 spunea...

@iculic- merg cu toate,ca am intalnit si nope si altele,daca mai aflu traduceri d-astea te tin la curent,deschid usa si geamul,ca altfel nu am cum.