sâmbătă, 12 septembrie 2009

Bine

Bine că am spray şi e acasă pe biro, cu accent pe o, bine că ne-a dat Hagi programul peste cap şi bântuim noaptea prin pădure cu spiriduşii, bine că l-am lăsat pe 6 cavalli să zburde liber până mâine, bine că noaptea trecută m-am culcat la 3, avănd un maraton de semne de întrebare în cap şi ieri (ca deja e azi) am lucrat la necriză, bine că azi trebuie să vizitez muncipiu, bine că-i consăteanul meu DON, nu Don Juan şi-şi taie salcia şi-o lasă-n stradă şi juma' de sat e acum pavat cu crengii de salcie, de mă gândeam că: ori a venit sfârşitul lumii şi l-am ratat, ori o să apară cineva să-mi cânte. Da' totu-i bine când se termină cu bine, de 3 săptămâni habar n-am unde-mi e telecomanda, nu, nu a mea, că-s oamă încă, deşi aici am aflat că alienii au alte scopuri cu mine, ci a cutiei argintii care ocupă loc fără folos în camera mea. De ce nu m-oi duce să iau cealaltă telecomandă, care se potriveşte? Pentru că mi-e bine?! N-am eu habar, voi de unde ati ştii.

4 comentarii:

Anonim spunea...

prin 'oama inca' vrei sa spui ca nu te uiti la tv in calitate de ea ? si care i satul tau ? am si eu intrebari in cap ... :)

bibi spunea...

cine taie salcia?:O

Fetita Junglei13 spunea...

@Andrei Paun- nu, vreau sa spun ca momentan nu-i nevoie de o telecomanda sa ma misc,nu-s teleghidata.Satul meu? De fapt nu-i al meu,salasluiesc si eu p-aici,ca nu-i tata mare mahar sa-mi ia sat,dar am scris in alte postari.E Paulesti. :)

Fetita Junglei13 spunea...

@Bibi- le DON