joi, 14 aprilie 2011

Vechi / modern

Vechi


si modern
Ambele fiind isotite pe fundal de convorbiri telefonice.

10 comentarii:

madMe spunea...

Prefer vechiul :D

Lillee spunea...

La microunde este mai comod...dar cu cele de la tigaie, nu se compara. Nu am dreptate?

Fetita Junglei13 spunea...

@madMe -si eu
@Lillee- exact

iculici spunea...

mie mi-e dor de grăunțele alea pe care le cumpăram din piață, de la țăranii cu tarabe, grăunțele alea albe și ascuțite, asemănătoare păpușoiului ... tot timpul le luam la ghici, adică nu știam dacă-s uscați sau nu. trebuia să credem băbuța pe cuvânt... "daaaa, îs uscați, nu-s de anu' ăsta ... îs uscați. luați, să vedeți ce cocoșei faini o să iasă!!!" băi, și când vedeam ceaunul gol, ne zgâriam pe pupile. stai, pune grăunțele la uscat, așteaptă zile și nopți să se usuce grăunțele ...
da' ... era fain, era farmecul îla aparte, ... farmecul grăunțelor de cocoșei. grăunțe ce trebuia să le ții la uscat pe calorifer ... :)

acuma ... mergi la magazin, iei punguța cu grăunțe portocalii, revii acasă, desfaci punga, pui grăunțele în ceaun/tigaie și... în 5minute maxim e gata popcornul.
nici nu le mai pot spune "cocoșei" :(

asta e ... ne modernizăm. aparent.
că-n esență, tot în grotă suntem. :(

PUP.
CU DRAG,
.

Fetita Junglei13 spunea...

@iculici- intai sa iti spun,ca uitasem de cocosei si am gandeam la acadele (asa le spuneam noi,candva)si nu intelegeam,care e legatura.Apoi,grauntele alea=porumb nemtesc,care inteapa la varf,daca e sa se faca,o sa le adun si anul asta cu manuta mea :)).Daca nu,apelam si la market,ca n-am ce face.
In grota?In grota eram bine,suntem su nivelul marii la multe.
>:D<

iculici spunea...

să-ți povestesc ce a făcut odată șefa mea:
chiar după ce sindicatul nostru, sanitas-ul (adică NU al medicilor), ne-a făcut cadou la sărbătorile de iarnă un cuptor cu microunde ... mare bucurie pe capul șefei ... :))
și-a cumpărat chiar baxuri de popcorn ... ca să-și facă la serviciu ....
acuma... tot timpul avea de comentat că ... vaaaaiiiiiiiiiiiiii... nu se fac toate grăunțele, de ce nu se fac toate grăunțele...??? căcaturi de astea...
și într-o zi ce crezi că face nebuna??? DUPĂ CE PUNE FLORICELELE FĂCUTE ÎN CASTRON, IAR CELE NEFĂCUTE AU RĂMAS ÎN PUNGĂ, STRÂNGE PUNGA, ÎI PUNE NIȘTE LEUCOPLAST LA CAPĂT, CA SĂ NU SE DESFACĂ ÎNTRE TIMP, ȘI BAGĂ PUNGA DIN NOU ÎN CUPTOR.
DA' BREEE, DE ZGÂRCITĂ CE-I, A PUS ȘI RESTUL DE GRĂUNȚE SĂ SE FACĂ. M-AM CRUCIT.
DUMNEZEULE MARE, CÂT DE FLĂMÂND ȘI NESĂTUL SĂ FII SĂ FACI AȘA O CHESTIE ... ????
UITE CAM ATÂT DE NESĂTUL.

:)
PUP.

Lillee spunea...

Iculici: trebuia sa arunci un sapun in punga. Sa vezi ce misto face sapunul la microunde.:))
Cristi a facut asa si mi-a imputit toata casa.... Se credea modelator...modela sapun :))

Fetita Junglei13 spunea...

@iculici- ce sefa ai.Rusineeeeeeeeeee!
@Lillee- sapun la cuptor? =))

Lillee spunea...

Fj, da, un sapun in cuptor. :D Tot ce vede pe youtube, el experimenteaza. Isi pune mintea cu micul artist ( spre bucuria lu' ala micu') si numai prostii fac. Intr-o seara, pe la 1 noaptea, au plecat sa cumpere nu stiu ce ingrediente pentru a solidifica apa....te doare capul.
Sa vezi cum readuc la viata o musca, cu sare :))

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- sunt de ai mei,ca si eu experimentez,dar mi-ai dat o idee cu you tube-ul.Eu fac experimente proprii,mai nou,tot incerc sa fac oamenii sa gaseasca o solutie la teracota lipita pe calorifere.Stiu,am cazut in cap,cand eram mica,dar deja am adepti,oameni seriosi,cu varste respectabile (tot n-am aflat cand incepe),deja unul a propus o alta metoda:capitonarea caloriferelor cu gresie :))