vineri, 29 aprilie 2011

Doi - zece. S-a furat mireasa

Mă întreb, dacă era monarhie în România, oare se păstra obiceiul cu furatul?
Asta mi-a treut, că presupun că da, o furau păzitorii şi tot ei o aduceau. Oricum era totul stabilit din timp şi făcute mii de pregătiri.
Nu ştiu când încep ceremoniile alea şi sincer nici nu mă interesează, dar aşteptând azi, într-o farmacie, vreo 20 de minute, mi-am holbat ocheanele pe Realitatea (dacă am timp, vă spun şi de ce nu le-am holbat în altă parte, dacă nu, diseară), unde toţi oamenii cred că vorbeau despre nuntă, că nu era cu sonor. Am intrat şi eu în rândul oamenilor, am aflat ca Mr. Bean se duce la nuntă şi de atunci mă gândesc doar la faza aia cu salata.
Nici asta nu ţineam neapărat să vă spun, dar cred că mirii ăştia regali nu s-au gândit niciodată, că vor avea printre invitaţi (ce-i drept, nu chemaţi în mod direct), aceiaşi oameni, pe care i-au avut şi protagoniştii nunţii secolului (cel mic şi cea mare, de ne prezintă în direct şi sfârşitul relaţiei). Părerea mea e că nunţile astea live, le urmăresc aceleaşi persoane, majoritatea neavând nici bani de-o ciungă.

4 comentarii:

madMe spunea...

Nunta asta era urmărită cu foarte mare atenție de către portarul de la noi de la firmă :)) era omul foarte captivat, chiar ne-a invitat să privim și noi . Oricum, ar fi tare să se fure mireasa la un astfel de eveniment :D

Fetita Junglei13 spunea...

madMe-eu doar mi-am inchipuit si am ras :)

Lillee spunea...

Ohoo, se faceau si pariuri. Oare se pupa pe bot, la subrat sau in c.r?
Cine plange primu'? Regina mama, regina tata sau regina de varza acra?
:)) Adica...chestii d'astea regale, nu ca noi...:D

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- pffaaai, ce am ratat,sansa de imbogatire.