vineri, 29 aprilie 2011

Sunt minunată

Genială aş putea spune.
Am fost azi în mai multe locuri şi a trebuit, să îmi petrec timpul într-un fel, până mi se aducea de acasă ceva (eu, dacă am pornit să termin o treabă, o termin, găsesc eu o cale să o închei în ziua respectivă). Varianta magazine pică din start, aşa că două ore am mers dintr-un capăt într-altul al oraşului.
Ce vroiam să vă spun, că-n momentul în care am realizat că există o soluţie, pentru a intra în posesia unei singure facturi, ce era frumos acasă, lângă telefonul fix, m-am gândit să-l sun pe tata, pe telefonul lângă care se afla factura.
Şi uite cum dădu genialitatea peste mine:
- alo, săru'mâna. Tată eşţi acasă? (cine nu s-a prins să arunce o privire mai sus, la cuvântul subliniat)
Să vă spun şi că aş fi mâncat un pateu cu brânză, m-am învârtit până a deschis la paterăria (nu există cuvântul, ştiu) respectivă, deşi mai erau trei în jur şi, când am ajuns la ghişeu, am cerut 10 covrigi? Mai bine nu vă spun, că ştiu că sunt genială.

7 comentarii:

Nea Costache spunea...

Si... aveau covrigi la Paterarie? Dar tatal era acasa?

Eu, fiind elev de serviciu prin clasa a sasea, trebuia sa anunt profesorululii absentii. Nu absenta decat o colega, Glodeanu Domnica dar eu, prcipitat, am anuntat solemn: "Astazi glodeste Lipseanu Domnica"!!!

O zi faina!

madMe spunea...

Eh,mai face omul greșeli și își mai schimbă poftele :D

Fetita Junglei13 spunea...

@Nea Costache- multumesc, m-ai facut sa rad.Erau covrigi,ca mi-a picat pe ei, pentru ca doamna din fata mea isi luase covrigi.Da,tatal era acasa,il sunasem pe telefonul fix si dupa ce l-am intrebat, i-am si zis: "hai,ca sunt minunata,normal ca esti acasa",dar el in replica"ma pregateam sa iti spun, ca sunt la cativa centrimetri de masina de cusut,ca de la telefonul asta am raspuns".
@madMe- poftele ca poftele, dar sa-l intreb pe tata daca e acasa,cand eu l-am sunat pe telefonul fix de acasa?! :)

Lillee spunea...

Mai sunt si zile de...blonda :D
Eu le am mai tot timpul =)))

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- am fost blonda primii ani din viata :))

madMe spunea...

Nu te mai necăji, și eu am pățit să întreb d-astea :D Se mai întîmplă, grav e dacă nu îți dai seama...

Fetita Junglei13 spunea...

@madMe- nu mă necăjesc, din contră, mă amuz :))