sâmbătă, 2 aprilie 2011

Sambata cu amintiri

HQB9e  Cu  plecare de la Mihaela, stationare scurta aici si plecare, pe unde se mai doreste.
Cred, ca nu e niciun bai, daca amintirile mele sunt legate si de alte case. Eu, de cand ma stiu, am suferit de sindromul pestelui. Toata lumea avea faimosul peste, pe tv, numai eu n-aveam nimic. Nici macar o amarata de frunza, pentru ca tata-mi spunea mereu ca "pe tv nu pui nimic, nu pui radio sau alt aparat,ca are magnet, nu pui vaza, ca se poate varsa, nu pui nimic, pentru ca trebuie sa respire" si sa respire a fost lasat. Ca nu-l aveam pe tv, am inteles, dar faimosul pestisor n-a fost cazat nicaieri, pe nicio mobila.

Din sase mai sunt patru, dar mama lor rezista:
Picture 3400
Si recunosc, eu ornati cu flori, dar eu i-am golit, i-am aliniat si i-am pozat.
Acum vreo doua saptamani am auzit, fara sa vreau, o discutie, in care s-a adus vorba despre batausi, cica daca n-aveai batausii, nu existai si iar mi-am dat seama, ca n-am existat. Asa ca, atunci cand am vazut Batausii, nu m-am putut abtine:
Picture 3413
Care credeti, ca-i invingator?Eu i-am batut pe amandoi, peste fund, sa se potoleasca.
Si-acum un fel de cireasa de pe tort, sau globul din varful bradului:
Picture 3454
Picture 3451
Pentru azi, doar atat, pastram si pentru data viitoare.

3 comentarii:

Camelia Bucur spunea...

eu n-am avut nici Peştişori, nici Bătăuşi:(

în schimb am avut Balerină:D

mihaeladr spunea...

Peste am avut si eu, unul albastru, dar statea pe burta si mai am si macrameuri facute de mama mea, dar tot prin pod sunt si alea. Pestele nu-l mai am.

Fetita Junglei13 spunea...

@Camelia- daca balerina o fi fata ai, pe care am pozat-o eu saptamana trecut si care o sa apara pe aici,ai fost o fericita :).Eu n-am avut celebritati,eu detin iepuri,pisici,raci,caini,ursi.
@mihaeladr- macrameuri am si eu muuuuulte.Unele facute chiar de mine,pe cand eram mica,mica si-mi petreceam vacantele la Malaiesti.Le tin,nu le arunc, e munca mamei mele si noptile ei nedormite.