sâmbătă, 30 aprilie 2011

Reclamă deşteaptă, amplasată strategic

Nu ştiu cine a avut ideea, pentru o anumită reclamă la Visine, dar l-aş felicita personal. Nu, nu pentru produs, nu-i o postare, pentru reclamă şi nici n-am folosit vreodată, dar cât am stat azi ieri, priponită în faţa unui ghişeu, în timp ce farmacista îmi pregătea trăistuţa (am stat peste o mie de secunde), mi-am dat seama, că în spatele reclamei acesteia, se află un om deştept, tocmai d-aia am ajuns să văd şi frânturi despre nunta aia.
Unii încă ţin minte vederile/felicitările acelea cu femeia, ce făcea din ochi, dacă schimbai poziţia felicitării, alţii doar din auzite. Ei bine, aşa-i poza asta, numai că te mişti degeaba, că nu îţi face nimeni cu ochiul. E făcută special, să crezi că ai probleme cu vederea şi e plasată şi strategic, exact acolo unde ţi se dă restul:
Eu ştiu că poza nu e clară, dar încercasem toate variantele posibile, deja gândeam că trebuie să vulcanizez bicicleta iar.
 Şi mutaţi-vă ochii de la bani şi buletine, dacă vreţi să aflaţi suma, v-o spun eu, altă modalitate de a poza, n-am avut, că erau pensionari comentatori în jur. Unul a venit după mine, până la uşă, să-mi spună că nu am luat 30 de bani.
Nimic important:Azi, maine, vin cu pozele şi modificările la oraol.

5 comentarii:

Bianca Dobrescu spunea...

interesant:)

Fetita Junglei13 spunea...

@Bianca- meri de popas.Chiar am crezut ca am probleme,inhideam cate un ochi pe rand,citisem acolo, ca scrie ceva de ochii rosii.hiar e desteapta.

madMe spunea...

Chiar că merită felicitați pentru strategia de marketing, deși nu e una chiar cinstită,se bazează până la urmă pe păcăleli și nu e 1 aprilie :D

Fetita Junglei13 spunea...

@madMe- pai, mai e ceva cinstit?

Lillee spunea...

Ce strategie au si ei...maaama, maama. :))