duminică, 10 aprilie 2011

O lume nebuna, nebuna aproape de tot

Daca ai auzit de babe nesatisfacute, daca ai auzit de domni, ce fac aviatori prin toalete, daca ai auzit de multe anomalii in lumea nebuna, in care traim, nu dispera, din pacate asta e doar inceputul.
Asa ca, nu te mira, daca ai sa vezi vreodata o sarba in jurul noii case si cea din urma, a proaspetei/proaspatului plecat/a dintre noi.

9 comentarii:

Lillee spunea...

Pai cu muzica deja s-a inceput, pana la hora mai este doar un pas...

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- auzi ce imi spun baietii, ca nu vroiam sa le filmez si fata "mai Nadia, lasa ma pozele si hai la hora", ca pozam o turturea si cand le zic "mai, dar v-ati tampit de tot", imi dau replica "lasa, ca era femeie, i-a placut viata si o ultima sarba merge inaite, zi merci ca n-am cartile la ine, ca jucam un tabinet".Specific langa ei era si o ruda de a decedatei,ce adusese vin pentru maine si a inceput sa rada.Cand i-a intrebat daca e bun vinul, Bula a zis "nu, trebuia amestecat cu ulei sa arunce pe mormant",la care domnul "aruncati voi?",dar Bula "nuuuu, arunca popa, noi nu stricam vinul, noi il bem"

Ana. spunea...

Am ramas socata! Credeam ca am vazut/auzit destule, dar asta le intrece cu desavarsire pe multe dintre ele.
Nu am cuvinte.
Omu` s-a dus si tu te pui sa joci sarba...
Apoi, i-o fi placut viata, dar acu` tot moarta este, si noi, astia viii, ar trebui sa ne comportam ca atare.

Fetita Junglei13 spunea...

@Ana- e o lume minunata. Si nu in sensul cantecului.

madMe spunea...

Mda, un pas mai e până încing hora.. totuși, parcă e cam exagerat, mortul ăla e totuși un mort și trebuie să avem o oarecare atitudine...

Lillee spunea...

@Fj: doamne sfinte... Nu pot sa cred. Ba pot, dar acum sunt socata.
Cum ca..t ( mi-e rusine sa scriu cacat )sa poti face asa ceva? Cum spui si tu, o lume minunata in care nimic, dar absolut nimic nu ar trebui sa ma surpinda.

Fetita Junglei13 spunea...

@All- pentru ca tot v-am relatat din lumea asta nebuna, in care traiesc, sa va spu si urmarea din ziua de azi, a ceea ce ati vazut in film. Azi moarta a fost dusa in casa noua si ultima si nu au dus-o baietii aceia tineri,arheologii, ci arheologul sef cu altii si... au scapt-o in cap. Da, exact cum ati citit, unul dintre cei doi mi-a zis "unde fusesi tu si camera,ca doamna chiar a vrut sa danseze".
E o lume nebuna, nebuna de tot.

Lillee spunea...

O dooooamne, asta deja intrece limitele, mi s-a pus un nod in gat, mi s-a strans stomacul.
Nici nu mai stiu ce sa zic...

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- chiar de doua ori si chiar rudele doamnei.