miercuri, 27 aprilie 2011

Invenţii şi păreri

Eu cred că, măcar pentru cateva momente, Kate şi-ar dori să fie o femeie oarecare, în ziua nunţii. Probabil că majoritatea femeilor îşi doreşte să fie centrul atenţiei în ziua aceea, dar niciuna nu-şi doreşte să i se vâneze greşelile. Niciuna nu cred că poate suporta, ca fiecare pereche de ochi să fie atentă, dacă mănâncă pilaful de elefant ţinând furculiţa la un anumit unghi.
Şi mai cred că, domnii aceia, de au inventat telecomanda, s-au gândit că poate aşa se vor îngrăşa.

8 comentarii:

Lillee spunea...

Da, si eu cred la fel.
Am remarcat ca ai folosit fraza aia...corecta din punct de vedere gramatical da cu care am avut eu batai de cap, pana frati'miu ( fost prof de romana) mi-a tras doua dupa ceafa si mi-a spus sa termin cu prostiile ca ma fac de cacao :)))
Mai tii minte?

Nea Costache spunea...

Mda, spre toti sunt indreptate privirile nuntasilor dar in cazul acestora, fiecare gest va fi disecat cu o mare curiozitate de tot mapamondul! Saracii de ei!!!

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- nu am tinere de minte :)).Majoritatea?!
@Nea Costache- exact.Asa-i la fiecare nunta, dar eu acum o vad mai mult ca pe o vanare de greseli.N-au voie nici sa respire in alt ritm.

Lillee spunea...

Da... "majoritatea femeilor este". Foarte corect din punct de vedere gramatical, dar deh... blonda-i blonda si cand doarme :))

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- nuu, blonda are si ea piederi de memorie cateodata :P

Lillee spunea...

Asa, asa, parca suna mai bine :D

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- precum eu am pieRderi de litere.

Lillee spunea...

:)) Ce dura esti cu tine...