vineri, 1 aprilie 2011

1 Aprilie

Picture 3373  E o zi ca oricare alta, o zi cu nasteri, decese, evenimente. Pentru unii 1 Aprilie e mai ceva, decat revelionul si tinand cont, ca s-ar spune ca ziua pacalelilor vine tocmai, de la schimbarea Anului Nou, de la 1 Aprilie la 1 Ianuarie, mai ca iti vine sa-i crezi. Altii spun, ca ar veni tocmai de la Noe, care si-a trimis porumbelul sa caute pamant, tocmai in aceasta zi. Unii-s superstitosi de 1 Aprilie, spun ca, daca n-ai pacalit pana in 12, ci dupa , vei avea ghinion, altii spun ca barbatii, care se casatoresc azi vor fi tinuti sub sanda toata viata.
Unii pacalesc prin mass media, altii pe bloguri, fiecare cum poate.
As putea scrie si eu ca am aflat de la J, care e ruda cu Q, ca azi va pica guvernul.Dar, pentru ce? Sa va lovesc diseara direct in moalele capului, spunandu-va adevarul? Nu, pacalelile cele mai adevarate sunt cele reale, cele in care vezi si expresia fetei, celui pacalit.
Daca vrei, aculti si citesti, daca nu, doar privesti:

Irina Loghin - De ce n'ai vrut mama mea
 



Pentru mine, nu-i doar ziua pacalelilor (desi imi place), pentru mine e si ziua pasarilor si ziua altora.
Picture 3490
Picture 3503
Picture 2118
Imi plac pasarile de toate felurile:
Picture 3585

4 comentarii:

madMe spunea...

Hmm, eu nu mai "sarbatoresc" ziua asta de ceva vreme ... :D

Fetita Junglei13 spunea...

madMe- eu da,din mai multe motive: de nastere a catorva persoane, de pacaleli pentru si cu amicii,dar mai ales pentru pasari.Azi,pacaleala primita a fost ca am crezut ca ieri a fost ziua critica a bolii,dar m-am inselat,azi a fost mult mai rau.

iculici spunea...

multă sănătate!
:)

Fetita Junglei13 spunea...

@iculici- multumesc la fel >:D<