luni, 3 mai 2010

De la mine, pentru tine :)

Pentru că nu doar movul mă face să mă gândesc la tine:

ci şi păpădiile
"Hilizito" mie mi se spune doar "hlizito. Iar se hlizeşte asta mică"


6 comentarii:

iculici spunea...

SĂR'NA !!!

PUP.

CU MULT DRAG,
.

Fetita Junglei13 spunea...

@iculici- mi-au esuat multe experimente.Azi abia astept sa vad alt rezultat la serviciu.Si ince ma intreb,cum se face ca in acelasi timp,gandim la fel?

iculici spunea...

omu' violet si eu asteptam cu interes rezultatele experimentelor
crezi ca mi-am putut tine gura??? de unde... ma manca limba si i-am zis ca tu ne pregatesti o surpriza :)

iti cer tie permisiunea : ii pot arata filmuletele alea ... i-am zis eu odata ca am niste chestii cu tine... si de atunci, tot timpul cand vorbim la telefon imi aminteste de filmulete. doar de cum l-am cunoscut ii tot posctesc despre "prietena mea din Prahova" :)

PUP.
CU DRAG,
.

iculici spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
iculici spunea...

mister.

acelasi lucru mi se intampla si cu adriana. daca nu zucem in acelasi timp acelasi lucru, cu siguranta ne gandim...
cand am scris despre copacii cu umbre, ... pai, in ziua aia ne plimbam prin oras si in fata noastra mergea un cuplu. ea mica, slabaaa, foarte slaba, el inalt si voinic. nu se potrivesc deloc cei doi, dar ... s-au gasit si se au unul pe celalalt...
asa ... si cum mergeau ei in fata noastra, noi ne uitam la ei si ne gandeam: bai, cum pana si ei s-au gasit... numai noi umblam asa ... singure, ... ceva de genul asta... si eu incep cu umbrele si copacii. adriana se opreste. se uita la mine cu o fata... : "fatăăăă... eu mă gândeam acuma exact la acelasi lucru. şi voiam să mă exprim ,numai că tu ai fost cu o secundă mai rapidă." şi de atunci ... pac. pac. pac. vin pe bandă rulantă gândurile... aceleaşi gânduri !!!
odată, omu' violet a zis că noi semănăm foarte bine cu două personaje din "Grey's anatomy" ... mai exact cu meredith şi cristina. :)

te "bat" dacă spui că şi tu te uiţi la "Anatomia lui Grey" !!!
glumeam!!!

PUP.

CU DRAG,
.

Fetita Junglei13 spunea...

@iculici- inca mai lucrez la experimente.Acum caut vopsea de oua mov,sper sa si gasesc,daca nu,am alt plan:))
Era o vreme,cand ma uitam,am renuntat la tv.Doar cu Bibi mi se mai intampla si cateodata sa spun ceva,ce stiu ca va zice altcineva si-atunci ma ia asa cu niste calduri si alte cele,e ca un fel de deja-vu,c-am avut si-un scriso-vu,cu "dracu".
Ai permisiunea mea sa le arati oricui consideri tu,stiu ca n-or sa ajunga pe niciun site.Cred ca mai am sa iti trimit cateva.Cu o conditie:sa-l previi pe omul violet sa stea jos,ca nu se stie niciodata.
>:D< TE PUP