miercuri, 3 martie 2010

Poate nu v-aţi întrebat

În fiecare zi învăţ ceva nou, că-i de bine, că-i de rău, dar eu învăţ, sau cel puţin încerc. În fiecare zi am discuţii interesante, cu oameni la fel de minunaţi ca şi mine (minunat în alt context), nu mereu înţeleg din prima, da'-i las pe alţii (asta e o ironie), dar mereu încerc să râd. Am reuşit eu să râd Luni, d-apăi acum că mi-am revenit şi-am şi dormit, după ce în 48 de ore dormisem doar 4 ore (deja suntem un fan club de lunatici d-ăştia, gândiţi-vă ce aveţi de făcut până la următoarea lună plină, ca să-mi notez pe agendă). În fiecare zi aflu ceva nou, de exemplu ieri am aflat că: pentru poezia mea de manelistă şi-a luat copilul un 8, pe sora lui Barbie o cheamă barbă sau cioc şi-i de fapt bărbat (conform spuselor altora, eu n-am verificat), că geanta unei femei e în funcţie de vârstă, odată ce înaintezi, devine şi poşeta mai mare (aoleuuu şi vai de mine, geanta mea când ma nevoie de ea, e musai să fie cât mai mică, eu mă duc spre copilărie?) şi-n fiecare zi mă trezesc cu nişte întrebări existenţiale.
Ştiţi treaba aia cu mâinile şi degetele, să aflaţi când o lună are 31 de zile şi alta 30. Ei bine, azi a trebuit să spun repede, dacă August are 30 sau 31 de zile şi-am recurs la metoda aia, drept mulţumire mi s-a spus că-i o metodă băbească. Luminiţe, sclipeli, beculeţe, toate s-au aprins în capul meu mic şi iar m-a trăsnit inteligenţa şi misoginismul pe deasupra, de ce sunt doar băbeşti? De ce nu şi moşnegeşti? Ce au babele în plus faţă de moşi, plus că nu se ştie dacă treburile astea sunt moşnegeşti sau băbeşti, poate că au plecat de la unii tineri. Cine a lansat treaba asta cu băbeştile? O babă, un moş sau un copil?

7 comentarii:

Lillee spunea...

Hei hei...stai asa! Cum e faza cu gentile? Pai maaaamaaa eu port saci! Ce inseamna asta? :((( Sunt baba...asta e. Cine ma alege si pe mine daca tot e treaba cu babele luna asta?

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- momentan nu esti baba,dar iti dai seama,pe la vreo 80 de ani,o sa ai deja cisterne,tiruri sau mai stiu eu ce purtatoare d-aste de bagaje,daca gentile tale acum sunt mari.
Eu nu prea stiu cu babele,cica sa calculezi data nasterii,altii spun ca te pun unii.
Eu sunt baba,dar nu stiu cand si mai ales nu ma pot decide,daca sun AliBaba,Baba lui Mos Craciun sau Baba Novac,poate pana trec,imi dau si eu seama.

iculici spunea...

O SPURCĂCIUNE DE TANTI A SCORNIT TREABA CU LUCRURILE BĂBEŞTI. ŞTIU EU... DIN SURSE NEOFICIALE ŞI MISTERIOASE. :)

BABA CLOANŢA VREAU SĂ FIU EU. :)) :))
ÎŢI AMINTEŞTI DE BABA CLOANŢA? :) DE CE I-AU ZIS CLOANŢA? CĂ AVEA SAU CĂ N-AVEA DINŢI? SAU DI UNI O IEŞIT CLOANŢA? :P

PUP.

MadMe spunea...

Păi babele sunt mai înţelepte ca moşii ... aşa se zice :D

Fetita Junglei13 spunea...

@iculici- asta nu stiu de unde vine,bine ca e Cloanta si nu Clanta,daca aflu ceva te anunt imediat. :*
@MadMe- aha,eu ma gandeam ca e discriminare,ca si asa cf nu stiu caror studii britanice,femeile-s mai destepte decat barbatii ;)

Lillee spunea...

Eu vreau sa fiu baba "Dosia" cum zice al meu ciumpalac :))

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- :)) alte babe mai sunt?Sa am si eu o baba, ca Dochia cica e adjudecata deja,daca a dat cojoacele jos,cred ca azi s-a reintors dupa ele.