joi, 25 martie 2010

Pleci, dar unde?

Dacă femeile îşi fac bagajele şi pleacă la mama, bărbaţii pleacă la tata? Sau femeile, de ce nu pot ameninţa şi cu plecatul la tată? Să presupunem că după o discuţie cu nemernicul, nenorocitul, măgarul şi alte epitete asemănătoare, ei îi sclipeşte la un moment dat minunata idee, de a ameninţa cu plecatul, n-ar suna mai ameninţător "plec la tata"? Vă daţi seama ce idei s-ar naşte în capul lui "la tata? Pfff, cu soacra o rezolvam cu o floare, un parfum, dar cu socrul ce mă fac? Presimt că nicio sticlă de pălincă n-o să-mi fie de ajutor".
Mă opresc aici cu dezbătutul acestei probleme, deşi imaginaţia mea are o mulţime de răspunsuri, dar ca să fiu drăguţă, ceea ce mi se întâmplă foarte rar.

12 comentarii:

Cris-Mary spunea...

Daca nici o sticla de palinca nu ajuta atunci ii bai (e necaz:)).Da sa stii ca nu am auzit pana acum niciodata expresia ''Plec la tata'' ..si pe baieti tot cu mama i-am auzit :)

Culian spunea...

:D Barbatii nu pleaca nicaieri pentru ca, fiind considerati stalpii caselor, ar destabiliza structura de rezistenta a locuintei si aceasta s-ar prabusii ... d-asta doar femeile pleaca de acasa, chir daca e mai mult casa lor decat a sotului. ;)

NightOn spunea...

:)) Asta e tare. Ar trebui incercata.
Si off topic: imi place blogul tau. A stiut Grapefruits ce sa recomande ;).

Hubba Bubba spunea...

Scuze, sunt offtopic, multumesc mult pentru locul din blogroll >:D<

Fetita Junglei13 spunea...

@Cris-Mary- ce-mi place ca mi-ai tradus "ii bai" :))
@Culian- pai barbatii stiu ce vor :P
@NightOn- multumesc.Postul acela al ei m-a emotionat.
@Hubba Bubba- nu ai pentru ce,esti acolo,pentru ca imi place :)

Anonim spunea...

Acel "plec la mama" e doar un fel de "plec in singurul loc unde stiu ca sunt primita pe termen nelimitat indiferent de ora, gratis"

Intr-adevar, e ciudat ca oamenii zic mereu "plec la mama", "plec la ai mei" referindu-se la a se intoarce la parinti... dar niciodata "plec la tata".


Multi barbati insa n-au nevoie de replica asta... mai ales daca e a lor casa...

iculici spunea...

"PLEC LA CUMĂTRA" ... merge?
:))

pup.

Myriam spunea...

Tata daca vin suparata la el ca vreun animal m-o ranit,o sa aiba grija sa se faca inteleg.Pana nu-i zice tata de toate,nu se lasa.Ii bine ca inca nu-i cazul sa plec de pe nicaieri,ca stau cu parintii,dar tata e in stare de orice daca cineva ma umileste,mai ales un baiat:))

Cris-Mary spunea...

:d ..sa nu zica careva ca e sensul celalalt , dar il tradusesem pt mine sa fiu inteleasa:D

Fetita Junglei13 spunea...

@copiiiiubirii- am inteles :)
@iculici- la cumatrul :P
@Myriam- merci de popas,mi-e mila de bietul baiat :))

Lillee spunea...

Ca sa spun drept...eu asa zic: Plec la tata! :))

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- =))