miercuri, 10 martie 2010

Caut secretar

Nu de partid.
În al doilea rând, că primul a fost cel de sus, de câte ori intru pe blog, mă apucă râsul, când văd cum scrie aşa de frumos cu albastru "Tablou de bord", parcă l-aş avea pe Data în dreapta şi deja îmi vine să spun "Pregătit? Ne teleportăm".
Rândul cinci, problema doi: Acesta e al doilea tapet, pe care l-am adăugat la blog. Când m-am lansat în navigare, am vrut o temă verde, am avut-o. Între timp, am cules una, alta şi-aveam nevoie de acareturi şi extinderi. Am vrut tot ceva verde, fără înflorituri, verde simplu. Am ales, de m-am terminat, am un blog salată acum. Ultima postare observ că e scrisă într-o limbă ştiută doar de mine, am numai litere inversate, virgule lipsă, e o salată fără sare. Problema e că n-am timp să mă ocup de asta, precum n-am timp aşa de mult de blog, aş da anunţ la ziar, din lipsă de semnal la telefon, ce date de contact să dau, că mail-ul nu-l fac public?
M-am tot gândit la nişte ajutoare şi, deşi eu aş dicta, sau aş lăsa scris ce să apară pe aici, la voi sigur ar ajunge altceva. Să presupunem că aş apela la:
-nepot- postarea => noroc, io-s nepotu' lu' mătuşi'mea, ea n-are timp, eu n-am chef, ea mi-a cumpărat primul abecedar, când aveam doar 4 ani şi-mi mânca biscuiţii cu banană împreună cu tata, când aveam 4 luni.Gata, pa, mă duc afară.
- nepoata lu' nepot, care-i mai mare, decât nepotul, alias bibi=> Lumeee, eu sunt tot cu jungla, FJ13 azi n-a fost acasă, dar eu am râs de...sau, FJ13 e la ea, eu sunt cu ochii pe ea şi mâinile pe tastatură, va scriu vouă. Gata, ca scriu la mate.
- tata lu' nepot: FJ13 e la şedinţă la fiimiu, aştept să mă sune, oricare e situaţia, nu-l bat, doar discutăm. Sună, mă duc să-l caut pe nemernic.
tata- Bună ziua, ce e şmecheria asta la care trebuie să scriu acum? Nu se poate pe caiet sau pe tabliţă, cum am învăţat eu? Aveţi grijă de voi, că de mine am eu.
- mama- fiimea e leit tacsu' şi azi a debitat nişte cuvinte doar de ei înţelese, câteodată am impresia că mă iau la mişto.
- sor'mea- sorel(adică eu) e dusă
-MIRC- nu se poate să vă sun, că eu niciodată nu scriu? M-a sunat odată un cumnat pe messenger, dar doar o singură dată şi s-a întrerupt, iar FJ13 a zis că aşa sunt de zgârciţi, dau bip şi pe mess? Ce de cuvinte am reuşit să scriu. Pa
-MMS- tocmai când am crezut că am reuşit să mă odihnesc a trebuit să reîncep serviciul, d-abia am timp să respir, pa
- CLC- nu am eu timp de scris aici, că m-a trimis mama la pâine, e la 20 metri de casă, mai mult îmi ia să cobor 4 etaje, dar vine iubitul să mă ia, el stă la vreo 200 metri, să mergem cu maşina. Plec să-mi pictez unghiile, vă pup.
- CVC- să scriu eu? Nu vreţi să scrieţi voi, eu doar să citesc?
- CD - de când aşteptam momentul ăsta. Sunt un om cu vârsta respectabilă, vă salut pe toţi, încă mai vreau să ştiu cine cântă melodia" de-ar fi trenul pus în vânt/ Aş veni să te sărut/Dar trenul e pus pe şine/Şi nu pot veni la tine la la la". Eu am adus 1.1-2.2 în viaţa ăstora şi la porunci îi termin, sunt şeful lor. Asta e, n-am timp, am o imaginaţie bogată, dar n-am timp. Poate data viitoare.
- MAI- ndigosbhnp hperth rt prh r rthrtghprtyhr pytgiweuovipw, aţi înţeles- bine, nu - asta e.
- MI- bă dă-mă naibii, ce e asta? Mai bine mă duc la Cazino, să joc o carte cu băieţii, poate vine şi Geta... Cazino-ul e închis, iar a băut Mihai, ca porcul (cum bea porcul nu ştiu, dar GM cu DC-sor'sa lu' FJ13- au vrut să îmbete o pisică în tinereţea lor), mai bine mă duc la Pelinnn.
- MM- ce e asta mamă? Andreieeeee treci acasă, că acuşi vine Bujorel.
- Pelin- tot nebună asta mică, nu se schimbă orice s-ar întâmpla. Aoleuuu, se aude poarta, ori Cioroiu (MI), ori scapă baba, poate mai scriu câteva litere la anul. Costeleeeeeeeeeee.
- BC- soţ Pelin- sunt cel mai calm om, pe care l-aţi văzut vreodată. Lăsaţi-o să strige, că trebuie să vă scriu aici, dar momentan nu ştiu ce, mă duc pe stradă, că poate iese şi Fritz.
- GM- eu doar citesc, nu ma pasinonează.
- Hope- @#$%^# de câine, latri ăăăă? Nenorocitilor, câinele ăsta latră...treaba voastră ce-i spuneti, eu i-am zis ca n-are cum să miaune, dar poate vrea să behăie sau să ragă.
- Ea- ţin să vă spun că: da, m-apucă somnul câteodată, când merg la ea, dar cât dorm eu, ea-şi vede de treabă, de muzică, de pozat(eu sunt materialul didactic); da, câteodată, mai mereu, îmi vine să o strâng de gât, dar o apuca imitatul unor artişti sau întrebatul şi mă face să râd; da, pentru poza aceea cu scaunul am să-i pun ceva în 3 în 1. Vă pup, am de scris nişte melodii.
- Mama Ei- maică eu nu ştiu cum se scrie p-aici, dar atât am de zis: m-a speriat asta mică într-o seară cu o perucă, era leit cumnata mea, care-i moartă, dar s-a revanşat apoi, că mi-a cântat la bucium, de-am zis că leşin de râs. Vă pupă mama, mă duc până la fete.
Cred că mai sunt câţiva, dar momentan nu-mi vin acum în minte, aşa că eu încă mai caut secretar.

5 comentarii:

iculici spunea...

IUUUU HU.... :) SĂ TRĂIASCĂ TOATĂ LUMEA DIN JUNGLĂ ŞI DE PE LÂNGĂ JUNGLĂ ... VĂ PUPĂ ICULICI-UL PE TOŢI. PE RÂND?SAU PE TOŢI ODATĂ????? NE MAI GÂNDIM OLECĂ :D

http://www.trilulilu.ro/yutube/4961ac05ef6ac1

PUP.

iculici spunea...

INCLUSIV BUJOREL SĂ TRĂIASCĂ !!!
:D

MadMe spunea...

Eu zic sa ramai tot tu la aparat. :D E mai bine sa citim direct de la sursa :P

Lillee spunea...

Eu zic sa-i angajezi pe toti si sa scrie fiecare in fiecare zi. Cred ca m-as amuza copios :)) Sau mai bine ramai doar tu :D

Fetita Junglei13 spunea...

iculici- multumesc in numele tuturor.Pe rand, ca pe toti odata n-ai cum,ca mai sunt si prin alte localitati si daca ne strangem toti,s-ar putea sa nu te mai vezi :*.Melodia e perfecta:))
@MadMe, Lillee- eu raman,ca astia ma duc de rapa,dar eu as vrea sa aranjez blogul,ca apare ciudat si ma supara asta.Intai sa fie casa curata si apoi sa deibitez.Nu stau asa mult la pc si d-aia n-am cand.Daca nu debitez,se sperie lumea,cica Doamne Fereste nu m-oi simti bine si d-aia.:*