marți, 12 ianuarie 2010

Dilemele mele

Ieri mi-au trecut trei pisici negre calea, în trei locaţii diferite, ar fi trebuit să revin acasă, să iau aiazma, tămâia, să scuip în sân? Neeah, că m-am distrat.
1.Că s-au scumpit biletele RATP, o ştiu deja mulţi. Dilema mea e alta, de ce naiba înainte, când erau 1,2 ron nu aveau mărunt de 1 ban şi azi mi-au dat rest 4,5 ron doar de 1 ban si o,5bani? Cine vrea bilete în valore de 150 ron? Poate vrea cineva bilete pentru tot neamul sau pe viaţă, să mă anunţe, sunt dispusă să le plătesc în aceleaşi monede.
2.De obicei merg cu picioarele pe pământ şi nasul pe sus şi asta din cauza că mă uit pe cer,dar nu mă împiedic şi-atunci când privesc în pământ mă-mpiedic. Dilema mea, de ce m-am împiedicat? Poate pentru că mi-am început anul căzând.
3. Am o problemă cu deochiul. Cică mi se trage de la ochi şi pentru că fac giumbuşlucuri, dar cine m-ar fi putu deochia ieri? De n-am somn nici acum şi-a trebuit sa apelez iar la "bătrânele". Tiii, ce-mi place de ea, e specială bătrânica, dar aseară, cât mi-era de rău, m-a distrat, când mi-a zis "care e numele tau curat?" Ăăăă, m-ai terminat aici, curat e dcn, dar ăla mai murdărel e fj13, promit că-l spăl cât de curând. Dilema mea, deochiul ăsta chiar există?
4. Tot ieri mi s-a făcut o declaraţie de dragoste. Înainte să vă apucaţi de pus întrebări şi dat telefoane, aflaţi că-i de la o ea "când eşti la serviciu îmi lipseşti, mi-e dor de ideile tale, de cretinisme şi interpretăti, când eşti liberă îmi vine să te strâng de gât, mă-nnebuneşti cu ideile tale şi leaşin de râs". Dilema mea, să o fac să râdă sau să stau serioasă?
5. Am pozărit; "o sa mori cu el de gât"- ăsta-i un refren din repertoriul apropiaţilor. Dilema : să mă las de pozăreală?

2 comentarii:

Lillee spunea...

Dileme ca dileme, toti avem. Cat despre pozareala...nu te lasa. Parerea mea.

iculici spunea...

NOOOOOOOOOOOOOOOO. NU TE LASA DE pozărit !!!!!!!!!!!!!!! O SA NE INTALNIM DINCOLO, CU APARATELE LIPITE DE MAINI SI ATUNCI O SA FACEM CONCURSURI :)

PUP.