vineri, 1 aprilie 2011

Reluari si stiri

Prima stire, in pauza de ceai (pauze dese de ceai, de cateva zile): o televiziune locala prezenta in reluare niste stiri (asta nu-i o noutate, televiziunile celelate nu le dau asa des in reluare, dar repeta stirile). La un moment dat, dupa ce s-a prezentat stirea despre un posibil violator, care inca este in liberate, dupa ce au aratat cum au impartit politistii poza cretinului, doamna/domnisoara reporter a trecut la intrebat populatia. Prima parere a unei alte domnisoare si-am schimbat canalul. Pai, cum Dumnezeu sa te hlizesti, cand femeia aia te intreaba ce ai face tu, daca ai fi in locul victimei? Sunt eu tampita? Daca da, de ce? Pentru ca mi se pare anormal sa razi ca cioara la stele (nu stiu cum sta treaba asta) si sa spui ca, daca ai fi fost tu in locul persoanei respective, n-ar fi scapat ala viu din mainile tale? Iti trebuie o tarie de caracter foarte puternica, pentru a scapa nevatamata, dupa ce un individ a intrat peste tine in casa. Parerea mea.
Si-a doua: cu si despre plante genetice, acum cateva momente, la Antena 1, cand in timp, ce-mi faceam alt ceai si ma invarteam prin bucatarie, mi-am aruncat privirea si spre tv, unde scria mare "plante transformate GENERIC" si asta m-a dus cu gandul numai la o anumita formatie. Ce-i drept, pana am adus eu camera foto, cineva a fost mai vigilent si a schimbat in GENETIC. Am dat pe sait sa caut, sa fac si un print screen, am gasit alta, am dat acum sa pun link si-i modificata si asta, ceea ce inseamna ca antenistii au totusi pe cineva, care le modifica orice scapare.

3 comentarii:

madMe spunea...

Atat de tare m-am scarbit de TV/ziare/reviste, de subiectele abordate, de greselile lor, de tot ce tine de ei ...

Mihaeladm spunea...

Atatea ceaiuri?
Sunt si eu amatoare de ceaiuri, dar zilele astea chiar m-am facut un soi de sugativa de ceaiuri, de nevoie.
Asa ca momentan nu-mi suna bine nici excesul tau de ceai.
Cat despre televiziuni ... eu cred ca oamenii corecteaza in urma mesajelor de la telespectatori. :)

Fetita Junglei13 spunea...

madMe- si pe mine, dar tv-ul din bucatarie functioneaza,atat timp cat e cineva acolo.Oamenii mai in varsta,inca se uita si asa,prind si eu cate ceva.
@Mihaela- din aceiasi cauza sunt eu cu ceaiurile acum.Iarna nu-i nevoie sa ma imbrac atat de gros,precum am facut-o azi, dar imi e frig, foarte frig.Noaptea,ce a trecut, au fost peste 30 de grade in camera mea si mie imi era frig.Si eu credeam asta,dar aia cu Genric -Genetic a fost rapida :)