sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Sambata amintirilor

De la Mihaela plecare, cu stationare aici si plecare mai departe, catre cine doreste.
Azi, mai tarziu, despre trecut, vroiam sa pun niste poze cu statuturi si carti, dar pentru ca statuturile au fost tot la ea, am sa pun altele.
Legenda:
catelul era al tatei si a trecut prin multe,
ursul era al sora mii si-a fost si inca mai este calarit de generatii intregi
iar marinarii si vagabondul sunt ai mei.
Vagabondul, dupa cum vedeti a fost adaptat, tatuat, frezat si cercelat, tatuajele nu se mai vad, decat urma pe unde au fost, semn ca orice tatuaj rezista o viata.
Mai era o fetita, tot a Coarnei (si-n scris im vine greu sa scriu de sor'mea altfel deat Coarna), dar fiind a ei, bineinteles ca a sfarsit casapita de copilul ei.
ursul calarit de ...
si da, n-are nas, de vreo 30 de ani,sau poate si mai bine, ca eu asa l-am mostenit
si catelul tatei:
Da, recunosc, mai ma si 3 dintre papusi, pe cele mari, ca alea mici le-a donat mama, dar momentan le-am pus la pastrare si n-am timp s-ajung la locul potrivit :)

5 comentarii:

mihaeladr spunea...

Multumesc!! Super!! Mi-am amintit de fusta scurta de pionier de care s-a luat tovarasa prof. de lb. romana. Dar acum dupa n. ani ii multumesc (acolo unde o fi) ca am invatat lb. romana.
Si ce ma mai amuzat iarasi fusta de pionier cu pantalonii. Tb. sa ni-i dea si pe aia ca ne era frig.

iculici spunea...

:)
în filmuleţul pus de tine, imaginile 2 şi 3 sunt ale mele :D

ţi-am mai povestit cum a fost dat filmuleţeul ăsta pe Antena3 anu' trecut înainte de Crăciun... şi eu eram de noapte ... şi m-a sunat mama "vaaaiiii ... cred că te-am văzut la televizor...." :))

PUP.
CU DRAG,
.

p.s. încă n-am citit articolul, da' îndată-l citesc. şi o să-mi pozez şi eu păpuşile ... :)

Fetita Junglei13 spunea...

@mihaeladr- cu multa placere >:D<. Si eu ma gandeam la fusta aia.O mai aveam acum cativa ani,plus centura :)).Daca am s ale gasesc, or sa fie p-aici.
@iculici- pai, tocmai d-aia am pus filmuletele alea >:D<

bibi spunea...

ursu alaaaaaaa:X:X:Xmamaaaa cred k si acum mai are urmele traumatismelor pe kre i le-am facut cu leo:))))kte amintiri...:(

Fetita Junglei13 spunea...

@bibi- ursul ala, da >:D<, dar acordeonul meu Pitic si colectia de masinute,aaaa?Daca nu v-as fi iubit atat,zau ca si acum erau intacte :P