luni, 4 octombrie 2010

Nimicuri intr-o geanta

1. Am facut-o si anul trecut (ce detineam atunci, uite aici), dar pentru ca Grape vrea sa vada,cam ce as avea eu prin tolba, v-arat si voua.
2. Bine ca n-am avut aparatul foto Vineri, ca era geanta plina de carti :))
3. Voila (nu spitalul, ca nu ma primesc):
A. tolba (pe care am dat 1 Euro. De fapt un bilet la o chestie de binefacere, intr-o tara cu soparle multe, de doar 1 Euro)
B. Continutul tolbei: incepand din stanga imaginii: garajul bicicletei, o castana (era verde si-ntepata, cand am luat-o eu), un clopotel (nu se stie cand trebuie sa colind), o crema de maini si-un spray antiorice, un manunchi de chei, de la serviciu, c-un breloc cu psd, c-asa le-am preluat, dar il aveam si pe mitica p-acolo ( sub ciocolata, vazut dupa), pentru a-l schimba, cartile (Imitatia lui Hristos, din care citesc zilnic cate ceva, Micul Print, c-am gasit-o cautand altceva si am vrut s-o recitesc si-o carticia de buzunar de la palton- Sudoku), niste resturi de ciocolata alba (pentru reclama oi primi si eu ceva?), vitamine efervescente, una bucata strong (pe care-l car de vreo saptamana), muzichia, portofelul, una bucata parfum, pe care-l pot procura, fara eforturile depuse acum, cand s-o deschide Lidl-ul la Ploiesti, saratele. Intre castana si spray e si-un pix mov si mai sunt un rimel si-un strugurel cu gust de capsuni (pe care-l mananc intr-una de pe buze si-uite-asa o sa revin la cel fara niciun gust), plus niste carduri (nu de la banca, ci de la aparatul foto). Geanta am luat-o azi, azvarlind in ea doar cartile+ bicicleta si muzichia, ca restul erau acolo, de vreo saptamana :)
In portofel: in aceeasi ordine, un cadou de la o maicuta din Italia, careia i-au placut ochii mei, intr-o fotografie si mi-a trimis-o prin curierat nerapid,dar cu garantare de livrare (n-o cunosc, nu ma cunoaste), un citat, ce mi-a placut si l-am copiat de undeva "cine isis amana proiectele le poarta incet, dar sigur spre azilul de idei" Paul Louis Nustiucum, ca nu-mi inteleg scrisul-stiu ca ar fi simplu sa caut pe google, dar recunosc, niste roni (singurii, pe care-i tin in portofel, ca restul ii tin prin alte parti, in caz de furt), un bon de casa de la niste seminte de mazare (deja mazarea e in congelator acum, dar nu mai conteaza), un bon de casa, nu stiu de la ce, ca scrie Amatori- 63 ron, cred ca la Profesionisti era mai scump, un numar de telefon, pe-un biletel, al lui Dutescu Bogdan, nu cred ca va intereseaza, 0,71 ron, niste cercei cu magnet, pe care-i foloseam, sa radem si ni-i lipeam de nas, un permis si-o CI...

... si inca 0, 50 ron, pentru berile mele, primiti ieri, cado (cu accent pe o).
Intr-unul din buzunare mai am un bilet, in cazul in care mi se ciordeste portofelul, poate la ce gaseste scris se indura si-mi timite actele si inca o "chestie", in cazul in care se intampla vreo nenorocire (da, stiu, amici-mi spun, ca niciodata nu se va tine cont, dar nu se stie. Din cand in cand expira si-l inlocuiesc.)
Acum, multumesc din inima Blogspot-ului, ca macar in varianta veche, m-a lasat sa urc pozele, dupa ce incercasem doua ore, in cealalta varianta.
Si, cum Iculici a aratat prin primavara, n-o mai iscodim, dar, daca vor Darias si Camelia, Cris- Mary, daca are timp si MihaelaDr, daca are chef.
As intreba-o si pe Monica, dar nu stiu, daca a facut-o sau nu, inca n-am apucat de citit tot ce a scris.
Si-as vrea sa stiu, ce are un barbat intr-o geanta pentru masca de gaze? Si daca are masca, n-ar putea sa o faca pierduta, ca icna mai detin geanta, dar masca am facut-o prstie :)

9 comentarii:

mihaeladr spunea...

Preiau! Si in afara subiectului, daca ai cunostinta despre angajari la Lidl Ploiesti da-mi si mie de veste (am mailul pe blog). Pentru persoana care vreau informatii e de la Malaiesti! Please! Merci!

Camelia Bucur spunea...

mi-am dezvăluit geanta acu' vreo câteva zile; nu s-a mai schimbat nimic prin ea:(

oricum, ai mult mai multe chestii decât mine prin ea:P

Anonim spunea...

Ploiesti zici? Pai unde-i sprayul paralizant?

WaLy spunea...

Nu cumva spreiul ala e paralizant , daca da sa ai mare grije cu el eu am patit-o cu unul din ala , iar altul mai prost ca mine si-a dat cu el pe fata crezand ca e sprei anti-iritare :)) =))

WaLy spunea...

Nu cumva spreiul ala e paralizant , daca da sa ai mare grije cu el eu am patit-o cu unul din ala , iar altul mai prost ca mine si-a dat cu el pe fata crezand ca e sprei anti-iritare :)) =))

Fetita Junglei13 spunea...

@MIHAELADR- MA INTERESEZ SI AM SA ITI SPUN :)
@CAMELIA- ATUNCI IS ORBIT :))SI-S ZILE IN CARE NICI MACAR NU CAR O GEANTA,DAR SPRAYUL E NELIPSIT.CAMERA SI VITAMINELE, AL FEL, IN BUZUNARE.
@UTISCINTEIANU- SPRAY-UL E ACOLO, MIC, MIC,LANGA CARTI SI LANGRA CREMA, PLOIESTI ZIC :)
@WALY- DA, D-ALA E.AM LUAT LECTII DE FOLOSIRE SI LECTII DE APARARE.STIU UNDE SA DAU SI SA FUG,ATAT,EXACT ACOLO UNDE NU TE ASTEPTI (CA VOI VA ASTEPTAI DOAR ITR-UN LOC ANUME, PE CAND O LOVITURA CORECTA,INTR-UN ANUMIT PUNCT,DE-TI DAU LACRIMILE E DE AJUNS,CAT S-O IEI LA SPRINT PE GABI SZABO-DIN NEFERICIRE SUA FERICIRE DIN EXPERIENTA ITI SPUN.

Lillee spunea...

Ohoo dar iti incape ceva prin tolba...cred ca ma faci :)

b.d. spunea...

Ploiesti ?
Si tu ...?:)

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- si e mica =))
b.d- Merci de popas, pe langa,prin apropiere :)