miercuri, 16 iunie 2010

Cand nu mai sti ce sa scrii

te tii de nebunii si faci ce spun altii, printre care si BadPisi
"Exact din locul în care stați acuma faceți 7 pași la stânga, ridicați privirea și priviți pentru fix 7 secunde. Apoi întoarceți-vă la computer și scrieți ce ați văzut :D Dacă ați văzut peretele, scrieți despre perete. Dacă ați intrat în budă, scrieți despre budă :) ) Dacă era să cădeți pe geam făcând asta, scrieți despre zbor :) ) Dar SCRIEȚI! Că doar sunteți bloggeri, ce lipsa mea de inspirație! :) )" -Copy-Paste,normal,ca doar nu ma oboseam sa insir litere.
Eu am intrebat:doar la stanga? Nu mi s-a raspuns, asa ca stanga am facut, o jumatate de pas, am sarit pe geam si apoi ceilalti sase si jumatate. Mi-am strambat gatul si-am privit in sus, ce frumoooooossss, uite cerul, noros, asta ma face sa mi-amintesc ca-i musai sa ii dau sms de multumire domnului Soare si sa ma gandesc sa cer si de ceilalti amici cate ceva, de la Banu, de la Croitoru si ma gandesc si la alte nume de familie, sa vad ce mi-ar putea oferi. Uite si-o cotofana si... timpul a expirat, inapoi la pc, pe usa, nu pe geam.
Acum fuga la baie cu injuraturile de rigoare, curentul l-au luat azi de vreo cateva ori, despre apa, tocmai ce am citit acum cateva minute, ca de azi de la ora 10:51, circa doua zile va lipsi cu desavarsire. Tata mi-a zis, ca probabil mai e in bazin si d-aia inca avem. E Miercuri, e zi de baie, trebuie sa profit. Maine, poimaine si cand o sa mai fie nevoie am sa multumesc tatei ca a avut inspiratie in '82 si-a facut o fantana, pe care o alimentam tot cu apa potabila,celor ce au inventat copaia si ligheanul si lui Doamne Doamne, ca m-a inzestrat cu rabdare.
Sa-njur lasii? Nu, nu mai are rost, ii las sa planga acum.
Gata, daca vreti si n-aveti ce face, masurati pasii si (uite o sisifonie) insirati cuvinte. Ce fac eu cu restul ideilor? Le aman, ca de obicei si poate pana ma hotarasc sa ma car in jungla, le si insir p-aici.
Daca stai la etajul patru si te apuci de masurat, ai grija sa nu iti rupi gatul, nu-i bai daca o faci si-n partea opusa si eu am vrut sa fac pe Spiderwomana,dar ca sa fac sapte pasi trebuia sa fac gaura in tavan si momentan n-am chef, in schimb asa,ca-i spuer oferta, desi-i criza, i-am facut si-n dreapta si cand am privit in sus am vazut... surpriza: tavanul. E ca nu va asteptati? Da, tavanul era si statea cuminte acolo, degeaba am incercat sa-l vad pe Chichi Cean, ca tot n-am reusit, in sapte secunde. Si cum era sa-l vad? Ca n-am oglinzi pe tavan sa ma vad in ele.
Sfarsit. In caz ca nu va dadeati seama.

Niciun comentariu: